|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Warcraft II: Remastered
![]() moram temu otvorit, sprema nam se još jedno remek djelo nakon wc3 reforgeda, ajde ovo je samo remaster a ne reforged pa možda i nebude prevelikih očekivanja ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jebem ti remaster, eto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ne gejmam previše zadnje vrijeme, ali sada baš razmišljam, ne mogu na prste jedne ruke nabrojati AAA igre koje su izašle ove godine. Bez da googlam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jao kad se sjetim ove igre, odma "srce zaigra". Jedva čekaš da završi osnovna škola i trk doma na igru. Znam da su se u ekipi uvijek "lomila koplja" je li bolji w2 ili c&c! Po meni tada savršena igra. I danas je grafika sasvim ok, jedino "mali" nedostatak su bile samo dvije rase. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je Warcraft 2 jedan od naj RTSova ikada, RA2 je na vrhu, ali isto tako da budem iskren, W2 i dan danas izgleda jako lijepo iako je u 640x480 jer ima vrlo detaljnu rukom crtanu grafiku i velike jedinice. Nije sve sićušno. Grafika u W2 je IMHO bila miljama bolja nego tada C&C i RA1, zato i dan danas drži vodu. Probajte malo u DOSboxu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Sve blizzardove igre i danas drže vodu jer imaju takav cartoony stil koji ne zastarijeva i trpi lošu grafiku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
a gdje nasao usporedjivati C&C sa Warcraftom...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ja sam jučer bacio oko na neki stream, W3 se igrao. ![]() Meni je to bilo smješno, zanimljivo svega 5 minuta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|