![]() |
Warcraft II: Remastered
https://wow.zamimg.com/uploads/scree...al/1198939.png
moram temu otvorit, sprema nam se još jedno remek djelo nakon wc3 reforgeda, ajde ovo je samo remaster a ne reforged pa možda i nebude prevelikih očekivanja :D |
Jebem ti remaster, eto...
|
A da konačno izbace nešto novo, a dobro ?
|
zaboravi, prošlo svršeno vrijeme
|
Ne gejmam previše zadnje vrijeme, ali sada baš razmišljam, ne mogu na prste jedne ruke nabrojati AAA igre koje su izašle ove godine. Bez da googlam.
|
kak ne, skull and bones, AAAAAAAA, nemoj guglat :D
|
Citiraj:
|
Nema Warcrafta do World of Warcrafta hehe
|
istina, evo igram ga pomalo svakid an, ništa extra, zajebancija s frendovima, i tak već 20g
|
Jao kad se sjetim ove igre, odma "srce zaigra". Jedva čekaš da završi osnovna škola i trk doma na igru. Znam da su se u ekipi uvijek "lomila koplja" je li bolji w2 ili c&c!
Po meni tada savršena igra. I danas je grafika sasvim ok, jedino "mali" nedostatak su bile samo dvije rase. |
Meni je Warcraft 2 jedan od naj RTSova ikada, RA2 je na vrhu, ali isto tako da budem iskren, W2 i dan danas izgleda jako lijepo iako je u 640x480 jer ima vrlo detaljnu rukom crtanu grafiku i velike jedinice. Nije sve sićušno. Grafika u W2 je IMHO bila miljama bolja nego tada C&C i RA1, zato i dan danas drži vodu. Probajte malo u DOSboxu. ;)
|
Citiraj:
Sve blizzardove igre i danas drže vodu jer imaju takav cartoony stil koji ne zastarijeva i trpi lošu grafiku. |
a gdje nasao usporedjivati C&C sa Warcraftom...
|
Ja sam jučer bacio oko na neki stream, W3 se igrao. :D
Meni je to bilo smješno, zanimljivo svega 5 minuta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |