|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kućište
Koje kućište rađe uzeti? Thermaltake Soprano sa pozirnom str ili Antec Super Lanboy? Ako ima koj bolje u tom cjenovnom rangu(do 650kn) pišite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Kućište
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U mom izboru bio bi Soprano, ipak je kuciste malo vece od Anteca, screw free, stavljanje optike bez sarafa, i sto je meni najvaznije, NE svijetli prednja strana, dok kod Anteca mi bode oci ta svjetlost.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Je,soprano je savršenstvo dizajna.Šteta što bez prozirne starnice možeš imat samo 2x120mm hlađenje(ona ima još 1x92mm).Prilično prostrano,čvrsto,masivno,možeš ga zaključat,dobiješ jelenju kožicu sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
onda ću srebrnog soprana iz linksa naručit ![]() kolko se plaća dostava? ja sam iz Karlovca |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Overseasom mislim da je 50kn/15kg,a on ti ima oko 12 u kutiji...Meni je crno ljepše.Svoje sam dobio na aukciji u HGspotu s malim napuknućem koje sam riješio malom količinom epoksi-smole za 350kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Znači došlo te je 50kn dostava? uzet ću srebrno jer imam osjećaj da se na crnom brzo vidi prašina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Po cjeniku overseasa ti je 50kn/15kg.Meni nije bilo poštarine pošto sam se dogovorio da kućište dođe u poslovnicu HGspota ovdje u Brodu s njihovom pošiljkom.Ali pošto u karlovcu nema Linksa,overseas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dostava iz linksa ti je 50kn mislim. Ja imam isto to kućište, i mogu ti reći da je sve odlično osim one plastike za učvršćivanje PCI/AGP/PCI-E i HDD/floppy uređaja, naime, već navedeni su toliko tvrdi da ćeš morati koristiti klješta za njih (doslovno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Ja sam svoje bez problema stavio naprijed (HDD i floppy).Odozada sam morao skinut te plastike kako bih stavio grafičku pa ih opet vratit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
može netko nabacit svoju sliku crnog soprana da vidim kakva je boja? na netu se baš ne vidi dal je "pearl" kao srebrno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() soprano najbilje mislim si danas sutra nabavit odlično a i povoljno |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jesi kupio i kojee |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ovaj ću tjedan uzet nešto... pošto mi treba i napajanje(a ne mislim uzet neki šrot) malo mi je skupo.... razmišljam da uzmem gaming bomb i da ga modam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Antec Lanboya osobno ne bih uzimao, djeluje mi preskučeno. |
![]() |
![]() |
|
|