![]() |
Kućište
Koje kućište rađe uzeti?
Thermaltake Soprano sa pozirnom str ili Antec Super Lanboy? Ako ima koj bolje u tom cjenovnom rangu(do 650kn) pišite:beer: |
Re: Kućište
Citiraj:
|
|
U mom izboru bio bi Soprano, ipak je kuciste malo vece od Anteca, screw free, stavljanje optike bez sarafa, i sto je meni najvaznije, NE svijetli prednja strana, dok kod Anteca mi bode oci ta svjetlost.
|
Je,soprano je savršenstvo dizajna.Šteta što bez prozirne starnice možeš imat samo 2x120mm hlađenje(ona ima još 1x92mm).Prilično prostrano,čvrsto,masivno,možeš ga zaključat,dobiješ jelenju kožicu sa njim:D ...
|
onda ću srebrnog soprana iz linksa naručit;)
kolko se plaća dostava? ja sam iz Karlovca |
Overseasom mislim da je 50kn/15kg,a on ti ima oko 12 u kutiji...Meni je crno ljepše.Svoje sam dobio na aukciji u HGspotu s malim napuknućem koje sam riješio malom količinom epoksi-smole za 350kn.
|
Znači došlo te je 50kn dostava?
uzet ću srebrno jer imam osjećaj da se na crnom brzo vidi prašina:D |
Po cjeniku overseasa ti je 50kn/15kg.Meni nije bilo poštarine pošto sam se dogovorio da kućište dođe u poslovnicu HGspota ovdje u Brodu s njihovom pošiljkom.Ali pošto u karlovcu nema Linksa,overseas...
|
Dostava iz linksa ti je 50kn mislim.
Ja imam isto to kućište, i mogu ti reći da je sve odlično osim one plastike za učvršćivanje PCI/AGP/PCI-E i HDD/floppy uređaja, naime, već navedeni su toliko tvrdi da ćeš morati koristiti klješta za njih (doslovno :D) i ond aće nakon nekog vremena puknuti :D |
Ja sam svoje bez problema stavio naprijed (HDD i floppy).Odozada sam morao skinut te plastike kako bih stavio grafičku pa ih opet vratit...
|
može netko nabacit svoju sliku crnog soprana da vidim kakva je boja? na netu se baš ne vidi dal je "pearl" kao srebrno?
|
|
soprano najbilje mislim si danas sutra nabavit
odlično a i povoljno |
jesi kupio i kojee
|
ovaj ću tjedan uzet nešto... pošto mi treba i napajanje(a ne mislim uzet neki šrot) malo mi je skupo....
razmišljam da uzmem gaming bomb i da ga modam! |
Antec Lanboya osobno ne bih uzimao, djeluje mi preskučeno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |