|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ugradio NEC 4550 a Chieftec napanje spalio
Ubacio sam NEC 4550 u racunar, pokusao da dignem sva 3 opticka uredjaja sa Win-om ( sony DVD ROM i Asus CDRW) Nikako nisam uspeo da dignem sva 3 uredjaja i ako sam odradio dzamperisanje . Kada sam pokusao DVD da stavim na / granu gde je WD 0d 200GB prilikom podizanja sistema Chieftec od 360 W je prsnuo , i iz njega je poceo da izlazi dim !! Sta mislite sto je doslo do paljenja napajanja ? Dali je otishao sam strujni osigurac? Dali mu ima spasa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Otvori ga i pogledaj
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako je išao dim mislim da mu nema pomoći li je čip otišao ili kondenzatori, neznam probaj to reklamirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Majstore jesi ti siguran da si dobro okrenu molex ![]() Inaće ćif 360w pogoni venice 3000+,epox 9npa ultra,dvd rom,cdrw,hdd od 40 i 120gb i 2 venta tak da nebi reko da je loše ![]()
![]() |
#7 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato mi ne ide u glavu šta se desilo !! Hiljadu puta sam na raznim uredjajima menjao i dodavao optiku i nikada mi se nije desilo da dođje do prženja napajanja !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
To "što vam pogoni to napajanje" uopće nije relevantan podatak.Meni je Everpower 400W pogonio komp sa AXP@1,9V,2x512MB,3xOptika,5xVent,X850XT pa nije izgorilo,no to ga ipak ne čini kvalitetnim napajanjem...Ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd ti lijepo otvori to napajanje, ak nemaš garanciju, i vidi šta se crni unutra.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
02.01.2006 crklo znachi tacno godinu dana !!! Kao da je napajanje u sebi imalo neki programator da se unisti za 12 meseci !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PizzoZder
|
Rekao sam ti, bad luck:mad:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
prcknedl
|
pcchipofci su testirali napajanja u koncaru pa je chiftek od 360 ispal najbolji al tom testu opce ne vjerujem jer je chiftek pored 550w anteca, 460w fortrona, 350w nexusa, 2 zalmana i enermaxa ispal najbolji...everpower/maxpower (to je isto, samo kaj nekad pise jedno, drugi put drugo) je dobil ocjenu 8, isto kolko i enermax i nexus i zalman 400wi fortron 460w!!! a jaca napajanja su im redovito bila "losija" od slabijih. a logic power su u textu nahvalili al je dobil 6/10. minus je bio los lim!!!!!!a 7/10 je dobil everpower koji je tak dobar da ne radi polozen na bok (kao u onim sirokim niskim kucistima kakve je hgshrot nekad prodaval za svoje najslabije kompove tak da tom testu ne vjerujem NIS!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
SVI ELEKTRIČNI UREĐAJI RADE NA BIJELI DIM. KAD BIJELI DIM IZAĐE, UREĐAJ VIŠE NE RADI. ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|