|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Malo čudno pitanje...
Neznam jesam li stavio poruku na pravo mjesto... Može li se kak zabraniti instaliranje igrica na računalo? Brat mi ima PS2 i na puno igrica, a stalno mi instalira nekakva sranja na komp, pa ih brise, pa onda jos ih ni ne obrise kak spada... za POLUDIT! A fora je u tome što nesmijem staviti šifru tak da se nemre logirati kao administrator, jer onda bude znao da nest muljam... Jel ima kakav programcic ili da se nest izmjeni u registru tak za zabranim instaliranje igrica. ...nadam se da ste me skuzili HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kad ga nisi naucija dok je bija manji sad ces puno teze upozori starce na problem i ako ga oni rijese - dobro, a ako ne jos bolje jer imas legitiman razlog za dobro ga nabaketat
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
šta ti je to stariji brat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma brat je mladji 2 god... Stvar je u tome što je komp jednako njegov kao i što je moj, pa mu nesmijem zabraniti. a ak ga natucem jos cu ja dobiti kaznu od staraca ![]() ...ali ako tko zna neki nacin, molio bih ga da mi pomogne... tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
...da ti bum iskren neznam kako jer nemam iskustva s šeranjem... a jel nebude onda modao ubaciti niti jedan drugi cd(nemora biti igrica)??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
e onda nist od toga... bilo bi dobro daa mu izbaciva neka upozorenja ili errore dok ide instalirat...ili tak nest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Napravi si neki folder na disku, i u njega kopiraj kolko god možeš jedan te isti file, dok ne napuniš cijeli disk i staviš pd "Hide"...neće moć ništa instaliravat, a kad tebi treba nešto, staviš si da vidiš skrivene datoteke, obrišeš onolko kolko ti treba, i ko bog ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@J@nos_Herc Skini s neta program Folder Guard.....osim kaj moreš zaključavati foldere moreš i diskove, optiku, itd. Link: http://www.winability.com/folderguard/ Zadnje izmijenjeno od: McG. 03.12.2005. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
nije loša ideja, ali brat će mu sigurno onda pitat zašto nema mjesta je će svaka igra to točno javit, pa ako ima dosta prostora na disku praznog to će bit sumnjvo. A neznam šta ti toliko ima smetat, natjeraj ga da ako ne igra da makne igre obavezno i napravi mu direktorij poseban za igre na particiji da nije c: i nek tamo instalirava i od tamo pokreće, da nema ikona po desktopu. ako nekakva smeća instalirava objasni mu da to ne stavlja. Zabranit mu nemožeš bez accounta posebnog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak ti tolko smeta to "smeće", napravi si dual boot od dva Windowsa XP i svako nek koristi jedan OS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
to sam prije napravio na C: particiji tak da mi nemoze tam nist instalirat, ali ovo drugo ??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|