|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Naručio ja novi komp u dotičnoj trgovini za prijateljevog strica... Došlo to napokon DHLom nakon 7 dana i lijepo ja ošo kod njega instalirati komp. Instalirao XP, ubacio CD koj sam ja snimio sat ranije (zonealarm, winrar...) i instaliram ZA. Resetiram komp, kad usred startanja XPa nešto pukne. Najprije nismo znali koj kurac jer je sve normalno ušlo u XP dok nisam htio staviti drugi CD... Stisnem da se vratašca otvore, a kad ono samo dio CDa izađe... Lijepo ja skinuo garantnu naljepnicu, izvadio DVD-RW (nec 3500) i rastavio ga da bi ga mogao očistiti od krhotina. Sklepam sve nazad i radi ko sat. Valjda je CD bio loš (traxdata 52X standardni) Svašta...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
i meni sew jednom dogodilo, samo sto se sam otvorio usred pucanja, a po sobi nastao kurshlus...pasmater.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni je jedan dok sam pržio on the fly (već malo napuknuti na plastičnom djelu (tamo di se srži sa prstom) i otvorim DVDrom ono CD na 10000000 komadića i niš ja rastavljo DVDrom i na toliko se komadića rasuo da nikad svi nisu izašli van ![]() ![]() ![]() i onda kupio TEACa kojeg imam i sada (koji mi neće čitat medije od prošlog tjedna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
budite sretni dok vadite komade diska samo iz pogona.... meni je na starom kompu zasteko neki krsh cd-rom i tako on vrti medij ko blesav, komp se smrzo, tipka za otvaranje ne radi..... i tako ja stiscem ko manijak po tipki i pocnu se otvarat vrata, ja se scimam i bacim u stranu, a krhotine medija samo lete u suprotni zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam najdalje dosao do CD frizbija :-) Stisnuo dugne za izbacivanje a CD-ROM ga repetirao preko pol sobe LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Puka CD
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam mjesec dana čistio onu prokeltu foliju za zapisivanje iz tepiha. Razletio se u konfete majku mu njegovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
ja jos imam te folije po tepihu, ni ususavac ju nece povuci iz tepiha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni se to dogodilo kad sam igrao red alert2 yuri's revenge ![]() sranje je kaj nisam mogao igrat to tj dana jer je komp bio na servisu (2mj nakon kaj je kupljen, daaavno prije tak da ga nisam otvarao) i nisam imao drugi cd.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
mene je video znao gadjat kazetama, stisenem eject kad nece ko lud sitsem i odjendom bum kazeta izelti van i prelti nekih 1,5m i padne na pod. ![]() ![]() kako pociniti harakiri stanes se ispred videa i cekas da te kazeta odalami ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |