![]() |
Puka CD
Naručio ja novi komp u dotičnoj trgovini za prijateljevog strica...
Došlo to napokon DHLom nakon 7 dana i lijepo ja ošo kod njega instalirati komp. Instalirao XP, ubacio CD koj sam ja snimio sat ranije (zonealarm, winrar...) i instaliram ZA. Resetiram komp, kad usred startanja XPa nešto pukne. Najprije nismo znali koj kurac jer je sve normalno ušlo u XP dok nisam htio staviti drugi CD... Stisnem da se vratašca otvore, a kad ono samo dio CDa izađe... Lijepo ja skinuo garantnu naljepnicu, izvadio DVD-RW (nec 3500) i rastavio ga da bi ga mogao očistiti od krhotina. Sklepam sve nazad i radi ko sat. Valjda je CD bio loš (traxdata 52X standardni) Svašta... |
i meni sew jednom dogodilo, samo sto se sam otvorio usred pucanja, a po sobi nastao kurshlus...pasmater.... :D
|
Meni je jedan dok sam pržio on the fly (već malo napuknuti na plastičnom djelu (tamo di se srži sa prstom) i otvorim DVDrom ono CD na 10000000 komadića i niš ja rastavljo DVDrom i na toliko se komadića rasuo da nikad svi nisu izašli van :( samo kad ga protreseš čuješ kak zvekeću unutra :D:D
i onda kupio TEACa kojeg imam i sada (koji mi neće čitat medije od prošlog tjedna :( :D) |
budite sretni dok vadite komade diska samo iz pogona....
meni je na starom kompu zasteko neki krsh cd-rom i tako on vrti medij ko blesav, komp se smrzo, tipka za otvaranje ne radi..... i tako ja stiscem ko manijak po tipki i pocnu se otvarat vrata, ja se scimam i bacim u stranu, a krhotine medija samo lete u suprotni zid. |
fjuuu, bome gadna iskustva.
ja nikad imao takvog. :D |
Ja sam najdalje dosao do CD frizbija :-) Stisnuo dugne za izbacivanje a CD-ROM ga repetirao preko pol sobe LOL
|
Re: Puka CD
Citiraj:
|
Ja sam mjesec dana čistio onu prokeltu foliju za zapisivanje iz tepiha. Razletio se u konfete majku mu njegovu :D
|
ja jos imam te folije po tepihu, ni ususavac ju nece povuci iz tepiha :D
|
meni se to dogodilo kad sam igrao red alert2 yuri's revenge:D ono čujem neš puklo a ono cd rom ispljunuo komad cda..
sranje je kaj nisam mogao igrat to tj dana jer je komp bio na servisu (2mj nakon kaj je kupljen, daaavno prije tak da ga nisam otvarao) i nisam imao drugi cd..:( |
mene je video znao gadjat kazetama, stisenem eject kad nece ko lud sitsem i odjendom bum kazeta izelti van i prelti nekih 1,5m i padne na pod.:D :D
kako pociniti harakiri stanes se ispred videa i cekas da te kazeta odalami :D:D |
Citiraj:
|
Nije mi jasno kako cd moze tako letat po sobi? Stvarno zvuci nevjerovatno. Meni se to nije nikad desilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo da vidiš kako leti do prvog zida:D |
znalo se događat i da cd izleti iz onih slot-in čitaća...
|
Citiraj:
al iz normalnog roma nemože tak izletit. |
Hehe da mi je to dozivit :clap:
Mislin da bi puka od slija :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |