|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
Gainword???
Ljudi pomagajte pa ja u ponedjeljak idem naruciti racunalo i bas sam mislio uzeti GAINWIRDA Ti 4200 128 DDR a vidim tu da neki imaju ozbiljnih problem asto da radim ima neko kakav koristan savjer dok jos imam vremena promijeniti misljenje i uzeti nesto drugo...A bas sam citao kaka je Gainword dobar i da je pouzdan vidim danas vis enikome ne mozes vjerovati svima je samo do love..STO DA KUPIM??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Re: Gainword???
Citiraj:
samo na Gainward već i MSI karticama.Međutim to se ne odnosi na model sa 128MB RAM-a.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ono kaj je Gainward prizno je da je greska na ti4200 64MB. Sve bi trebalo bit oke sa 128MB modelima...(I nisam vidio na forumima nekog s problemima sa 128MB modelom) No, druga je stvar dal ces imat povjerenja u Gainward-ove prozivode nakon ovog. Ja osobno necu.... Mos ubost Abit-a, LeadTek-a ili tak nekaj... Za MSI nisam siguran (jer MSI nije nis slicno objavio ko Gainward, iako se na support boardu moze nac threadova s istim problemom), ali bi ga isto izbjegavo, zajedno sa Creative-om (koji ima MSI-jeve kartice sa svojim logo-om) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Gainword???
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Prijedlog nemam. Samo to. Ne mora ništa značiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Misliš na OTES? Koliko sam ja čuo hladi i to strašno,a ako mu daš malo mjesta kraj pci slotova da može spustit i kućište i proc za više od 15°. Edit: Ali ne hladi memoriju,pa gdje im je pamet bila,neće nitko dizat sam gpu bez memorije ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nije moje mišljenje važno. Tako se u te stvari ne razmem previše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ne kažem ja da ti kažeš da ne hladi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
|
Neznam dal mi o govorimo o istoj stvari... Abitov OTES kosta 193 Eura, a obican ABIT kosta 173 Eura. A i ostale cetvorke imaju slicnu cijenu u rasponu cca 160-200 Eura... To je cca 10-12% veca cijena, kaj i nije tak strasna razlika |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
|
Inace tip iz Gainwarda kaze da nije problem u kondichima vec u spojevima izmedju memorije i PCB-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|