![]() |
Gainword???
Ljudi pomagajte pa ja u ponedjeljak idem naruciti racunalo i bas sam mislio uzeti GAINWIRDA Ti 4200 128 DDR a vidim tu da neki imaju ozbiljnih problem asto da radim ima neko kakav koristan savjer dok jos imam vremena promijeniti misljenje i uzeti nesto drugo...A bas sam citao kaka je Gainword dobar i da je pouzdan vidim danas vis enikome ne mozes vjerovati svima je samo do love..STO DA KUPIM???
|
Re: Gainword???
Citiraj:
samo na Gainward već i MSI karticama.Međutim to se ne odnosi na model sa 128MB RAM-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ono kaj je Gainward prizno je da je greska na ti4200 64MB. Sve bi trebalo bit oke sa 128MB modelima...(I nisam vidio na forumima nekog s problemima sa 128MB modelom)
No, druga je stvar dal ces imat povjerenja u Gainward-ove prozivode nakon ovog. Ja osobno necu.... Mos ubost Abit-a, LeadTek-a ili tak nekaj... Za MSI nisam siguran (jer MSI nije nis slicno objavio ko Gainward, iako se na support boardu moze nac threadova s istim problemom), ali bi ga isto izbjegavo, zajedno sa Creative-om (koji ima MSI-jeve kartice sa svojim logo-om) |
Re: Gainword???
Citiraj:
|
Citiraj:
Prijedlog nemam. Samo to. Ne mora ništa značiti. |
Misliš na OTES? Koliko sam ja čuo hladi i to strašno,a ako mu daš malo mjesta kraj pci slotova da može spustit i kućište i proc za više od 15°.
Edit: Ali ne hladi memoriju,pa gdje im je pamet bila,neće nitko dizat sam gpu bez memorije :grrr: :fuming: |
Citiraj:
Nije moje mišljenje važno. Tako se u te stvari ne razmem previše. |
Ne kažem ja da ti kažeš da ne hladi :D a da prodaju skupo,to jest...
|
Neznam dal mi o govorimo o istoj stvari...
Abitov OTES kosta 193 Eura, a obican ABIT kosta 173 Eura. A i ostale cetvorke imaju slicnu cijenu u rasponu cca 160-200 Eura... To je cca 10-12% veca cijena, kaj i nije tak strasna razlika |
Inace tip iz Gainwarda kaze da nije problem u kondichima vec u spojevima izmedju memorije i PCB-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |