|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
POMOĆ OKO ODABIRA ISPa
e ovak u računalima sam vas zamolimo da bi sklepao neku konfiguraciju do 3000kn!!! a ovdje bi vas zamolio da mi pomognete u odabiru net providera!!!u zgradi imam kabelsku ona s globalnetom pruza net jel se vise isplati uzimat to recimko od ht ADSLa??? uglavnom bi net sluzio za skidanje glazbe i sl. al i za forume,chat i mail i tu i tam igricu koju!!!! unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
IMHO ako imaš pristup kablovskom netu svakako je to bolji i jeftiniji izbor. Ako ne, onda ti ne gine ADSL, koji provajder-Iskon. Iz objesti prema T-comu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Prosli mjesec uzelo nas par frendova Iskona za povajder, hebiga vruca jesen, 60dana neta za mukte ![]() Osim toga mamicu im Iskonsku, nekidan su imali neke bedove, nazovem ja da pitam na 08001000 sta je, kazu username, ja kazem, kazo gospodine sa vasim accountom je sve ok nazovite tehnicuku podrsku. Nazovem ja onaj smrdljivi 062 j ga sta je, cura mi odbrusi da oni imaju problema itr. Pitam se ja zar sam moro plait smrdljive 2-3 kn da mi neko kaze da su oni sjebali umjesto da mi to kazu ovi sa 0800?? T-scum = Iskon = Isto s... drugo pakovanje!
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Hm!? pa ja sam htio uzimat prek kabelske, rekli svi uzmi xnet, al kad bi bar bil u mojoj zgradi nego je globalnet!!! Pa vas pitam kakva su tu iskustva dal ima kakvih velikih problema( npr. nedaju sakidat ili stopaju veze ili tak nekaj , mislim ja se ne kužim baš preveč u to) ili je to sve u granicama razuma!?:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
|
kod nas u os su legi preko kabelske stopali bili. uzeo je prvi u naselju i nakon par dana dosli su mu gnojit na varata kak on puno skida pa bas i nemoze tako ....
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A ja svaki dan povučem barem 500 MB, nekad i po gigu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam potpisa s t-lopovima ovaj ugovor o godini dana, jel ih mogu kako odjebat ili trebam čekat da to istekne. Isto bi preša na kabelski internet. Kolike su cjene i brzine te kabelske šeme
![]() |
#10 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
.....majku i oca.....
![]() |
#12 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Eh njemac jedan ![]() ja idem preko adsla i to sam se zajebao jer nije bilo DCMa kod mene pa ga nisam mogao uzeti, a ja brzoplet i odmah na adsl ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako firma koja pruza kablovske usluge ima vecih problema, mozes biti i kod HT-a i kod Iskona, al interneta ne bus imo... Mislim da Globa il Ht il Iskon, da je svejedno.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|