![]() |
POMOĆ OKO ODABIRA ISPa
e ovak u računalima sam vas zamolimo da bi sklepao neku konfiguraciju do 3000kn!!! a ovdje bi vas zamolio da mi pomognete u odabiru net providera!!!u zgradi imam kabelsku ona s globalnetom pruza net jel se vise isplati uzimat to recimko od ht ADSLa??? uglavnom bi net sluzio za skidanje glazbe i sl. al i za forume,chat i mail i tu i tam igricu koju!!!!
unaprijed hvala |
IMHO ako imaš pristup kablovskom netu svakako je to bolji i jeftiniji izbor.
Ako ne, onda ti ne gine ADSL, koji provajder-Iskon. Iz objesti prema T-comu:D |
Citiraj:
Prosli mjesec uzelo nas par frendova Iskona za povajder, hebiga vruca jesen, 60dana neta za mukte:D , pa ono ko ga hebe, Iskon t-scum jedno te isto. Necete vjerovat da smo svi primjetili isto a to je da je iskon bar kod nas u OS zeru sporiji, kao da se teze spaja i te neke seme, uglavnom osjeti se razlika oku mome downloaderskom. Nebih htio da to presudi pri necijem odabiru ISPa, al eto zamjetismo to nas par pa mora da ima i neke istine u tome. Osim toga mamicu im Iskonsku, nekidan su imali neke bedove, nazovem ja da pitam na 08001000 sta je, kazu username, ja kazem, kazo gospodine sa vasim accountom je sve ok nazovite tehnicuku podrsku. Nazovem ja onaj smrdljivi 062 j ga sta je, cura mi odbrusi da oni imaju problema itr. Pitam se ja zar sam moro plait smrdljive 2-3 kn da mi neko kaze da su oni sjebali umjesto da mi to kazu ovi sa 0800?? T-scum = Iskon = Isto s... drugo pakovanje! |
Citiraj:
no, zgodna je stvar to što su Iskon/VM mreže/DCM CIX članice... |
Hm!? pa ja sam htio uzimat prek kabelske, rekli svi uzmi xnet, al kad bi bar bil u mojoj zgradi nego je globalnet!!!
Pa vas pitam kakva su tu iskustva dal ima kakvih velikih problema( npr. nedaju sakidat ili stopaju veze ili tak nekaj , mislim ja se ne kužim baš preveč u to) ili je to sve u granicama razuma!?:clap: |
kod nas u os su legi preko kabelske stopali bili. uzeo je prvi u naselju i nakon par dana dosli su mu gnojit na varata kak on puno skida pa bas i nemoze tako ....
|
Citiraj:
A ja svaki dan povučem barem 500 MB, nekad i po gigu. :D |
Citiraj:
|
ja sam potpisa s t-lopovima ovaj ugovor o godini dana, jel ih mogu kako odjebat ili trebam čekat da to istekne. Isto bi preša na kabelski internet.
Kolike su cjene i brzine te kabelske šeme |
Citiraj:
|
.....majku i oca.....
|
Eh njemac jedan ;) (zna on na kog mislim)
ja idem preko adsla i to sam se zajebao jer nije bilo DCMa kod mene pa ga nisam mogao uzeti, a ja brzoplet i odmah na adsl ;). Uglavnom, idem preko Iskona i to mi je draze da sve ne placam hitler comu, neka ode nesto love i nasim Hrvatima kad vec mora negdje. Par puta je bilo problema s akonektiranjem sta su neki rekli ali kod mene se to sredilo za par min. Također, netko tko je rekao da je zvao sluzbu za korisnike sam si je kriv. On je nazvao t-com a ne iskon i naravno da nije dobio dobru informaciju...a za ostale ne brinite, sad ulazimo u EU i cijene ce padati, a ovo povecanje brzine je tek pocetak bure ;) |
Citiraj:
Ako firma koja pruza kablovske usluge ima vecih problema, mozes biti i kod HT-a i kod Iskona, al interneta ne bus imo... Mislim da Globa il Ht il Iskon, da je svejedno.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |