|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
New case project
Evo, neko vrijeme kombiniram u glavi malo kako složit kantu i od čega, i tako to... Pred malo sam i neke stvari nacrtao, samo osnovno, iako je sve u mjerilu nacrtano. Znači ovo je otprilike kako bi trebalo izgledat, stari mi uskoro dolazi doma, pa bi trebali zajedno napravit cijeli nacrt (ipak stari to ZNA dobro). ![]() za cijelo hlađenje je predviđena voda, znači CPU, NB (upitno), GPU, HDD su pod vodom, za mosfete bi se brinuo onaj jedan 120mm vent koji bi ujedno radio cirkulaciju po kanti i puhao po kileru. PSU bi bio odvojen u zaseban prostor, ograđen od ostatka kante, tako da bi imao airflow od dna kante, a bacao na bok. Cijela kanta bi bila obložena sa 2-3cm zvučne izolacije. Update bude uskoro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerujem da ce biti do yaya kad se zavrsi, nego samo jedna stvar me zanima. Zasto "samo" 425 mm duzina (bocna stranica)?? Ti nece to malo biti stisnuto? Samo pitam ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja želim da mi case bude čim manji, ne treba mi kanta od kubika... Naravno, treba smislit kako provest kablovinje i cijevi za vodu...(zar neko sumnja da to već nemam riješeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|