|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Prijedlozi za ime IT firme
Pozdrav, uskoro ću mjenjati ime firme, jer hoću da bude u imenu opis djelatnosti, tj.vezena za djelatnost..znači firma se bavi prodajom, servisom, održavanjem IT opreme, mreže, serveri, potrošna elektronika..pa ak ima tko imalo kreativnosti u sebi nek iznese to u javnost.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
In IT we trust ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa moš onu foru sa slovima tih riječi, tipa: Prodajom, potrošna ElektroNika, servIsom, održavanjem IT opreme, mreže, Serveri? Naravno, sa točkama između. Ja sam osobno uvijek htio registrirati "Informatički sustavi", da se mogu javljati na telefon sa "Isus, izvolite"...
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
PROdaja PISija ![]() ili napajanje
![]() |
#7 |
Just don't give a fuck
|
Kolega je napisao da hoće promijeniti naziv u onaj koji sadrži opis djelatnosti. Čitanjem tvojih postova razumijem da te dosta toga asocira na popuste i rasprodaje, ali ovo je sad već klinički slučaj - ako ti mreže i servis asociraju na akcije i kupone... You might want to get that checked.
![]() |
#8 |
Premium
|
Bože..djece.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
A ti ne shvaćaš šalu Kristijan? Na sve ove riječi se može dodati ***- informatika d.o.o, evo prave ideje: IT POPS (IT prodaja, održavanje, popravci i servisiranje) ili IT MOPS (IT i mreže- održavanje, prodaja i servisiranje) i logo onog psa Po meni bi ful dobro bilo, "Hej Hrvoje, ajmo u POPS po novi hard disk."
![]() |
#10 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Just don't give a fuck
|
Ma ja sam besmrtno ozbiljan. I jedini dao konstruktivne prijedloge covjeku, a vi se sprdate. Da Mops... Zakaj onda ne recimo Zeljko... Da nebudemo skroz OT, jedan konstruktivni prijedlog besplatno, JA IT d.o.o. - izvrsno za firme sa samo jednim djelatnikom, gastrabajtere povratnike iz Australije, a i puno bolje od svih agentovih prijedloga bar duplo.
![]() |
#12 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
ITebe sam sit kafano d.o.o.
![]() |
![]() |
#16 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Uzmi si engleski rijecnik i nadji nesto sto ti se svidja, nebitno koje je znacenje. Nesto ovako iz glave: Vision it, supra it, it lab, lab it, it solutions. Sve ide i bez it, za koje mislim da je danas visak. Mozes ic s necim drugacijim a upecatljivim: kalaš it, pljuga it. Uvijek ti ostaje da nadjes neku postojecu manjepoznatu firmu, i jednostavno imas naziv kao oni. Danas je teako bit inovativan.
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Probaj nešto jednostavno, bez crtica i povlaka, tako sam se ja zeznuo pa sad svaki put kad kupujem moram naglasavati crtica povlaka itd. tlaka ![]() ne treba biti sa IT ali eto prvo sam se sjetio ITEH, NETFIX, itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Just don't give a fuck
|
Vidim da su svi omašili fusbal, pa par kontruktivnih prijedloga u skladu sa zadanim smjernicama: POSRO d.o.o. - prodaja i opremanje te servis računalne opreme d.o.o. SISIPRKNO d.o.o. - servis informatičkih sustava i prodaja računalnih komponenti, nabava i opremanje d.o.o. NABALCON IT d.o.o. - not another balkan IT company d.o.o. KLIT d.o.o. - nemam baš jasnu ideju za KL, ali tu mi IT nekak najbolje paše. ISUS d.o.o. - informatički sustavi d.o.o. NEVIFUS IT d.o.o. - ne popravljam više kompjutere u fušu d.o.o. KOMRAD d.o.o. - kompjutersku opremu i mreže radimo d.o.o. DILDO IT d.o.o. - nemam ideju za prvo, ali zagarantirana ženska klijentela d.o.o. SERITO d.o.o. - servis IT opreme d.o.o.
![]() |
#21 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Prije nego što odabereš ime, razmisli i o domeni, odnosno o sličnim imenima. Zguglaj, pa vidi da li postoji neki brand pod tim imenom. Mi smo nedavno baš imali slučaj s klijentima gdje je trebalo smisliti naziv centra. Nakon dugo mozganja ekipa je smislila ime, napravio se logo, svi vizuali, web itd.. Pustili web live i išli na google nakon mjesec dana "rada". Rezultat je bio na trećoj stranici na dnu. Sad se lagano penje na rezultatima, ali nisam mogao vjerovati koliko ima brandova, organizacija i sl. koji nose isti naziv ili kraticu. ![]()
![]() |
#26 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
i pazi prilikom odabira imena da trademark slucajno nije zasticen u europi jer se vrlo lako moze desit da napravis web, ovo ono i onda dobijes mail da moras sve maknut jer koristis tudji trademark bez odobrenja, ovdje mozes provjeriti https://www.tmdn.org/tmview/welcome Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 07.10.2016. u 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Moji prijedlozi: DrogITerija j.d.o.o. Herpe sistemi - obrt rađe, d.o.o. nije po feng šuiju. I slogani: IT bitak, jer život je plitak ? - misaoni Moš bez kabla, neš bez stabla - eko fora, to je sad in Komp za didu, komp za babu, kupi pilu a ne Ladu ? - protiv konkurencije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|