![]() |
Prijedlozi za ime IT firme
Pozdrav, uskoro ću mjenjati ime firme, jer hoću da bude u imenu opis djelatnosti, tj.vezena za djelatnost..znači firma se bavi prodajom, servisom, održavanjem IT opreme, mreže, serveri, potrošna elektronika..pa ak ima tko imalo kreativnosti u sebi nek iznese to u javnost..:chears:
|
In IT we trust :D
|
Mističar, Cijenar, Buy more, Best buy, Bibo, Muki... informatika
|
Pa moš onu foru sa slovima tih riječi, tipa:
Prodajom, potrošna ElektroNika, servIsom, održavanjem IT opreme, mreže, Serveri? Naravno, sa točkama između. Ja sam osobno uvijek htio registrirati "Informatički sustavi", da se mogu javljati na telefon sa "Isus, izvolite"... |
PROdaja PISija :D
ili napajanje |
Akcija ili recimo kupon d.o.o
|
Citiraj:
|
Bože..djece..
|
A ti ne shvaćaš šalu Kristijan?
Na sve ove riječi se može dodati ***- informatika d.o.o, evo prave ideje: IT POPS (IT prodaja, održavanje, popravci i servisiranje) ili IT MOPS (IT i mreže- održavanje, prodaja i servisiranje) i logo onog psa Po meni bi ful dobro bilo, "Hej Hrvoje, ajmo u POPS po novi hard disk." |
Citiraj:
|
Ma ja sam besmrtno ozbiljan. I jedini dao konstruktivne prijedloge covjeku, a vi se sprdate. Da Mops... Zakaj onda ne recimo Zeljko...
Da nebudemo skroz OT, jedan konstruktivni prijedlog besplatno, JA IT d.o.o. - izvrsno za firme sa samo jednim djelatnikom, gastrabajtere povratnike iz Australije, a i puno bolje od svih agentovih prijedloga bar duplo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hijebemti...dužan si mi tipkušu. Ovo sam ukenjo čokolinom :D
|
:D
ITata bi sine d.o.o. |
Uzmi si engleski rijecnik i nadji nesto sto ti se svidja, nebitno koje je znacenje. Nesto ovako iz glave: Vision it, supra it, it lab, lab it, it solutions. Sve ide i bez it, za koje mislim da je danas visak. Mozes ic s necim drugacijim a upecatljivim: kalaš it, pljuga it.
Uvijek ti ostaje da nadjes neku postojecu manjepoznatu firmu, i jednostavno imas naziv kao oni. Danas je teako bit inovativan. |
Probaj nešto jednostavno, bez crtica i povlaka, tako sam se ja zeznuo pa sad svaki put kad kupujem moram naglasavati crtica povlaka itd. tlaka :D
ne treba biti sa IT ali eto prvo sam se sjetio ITEH, NETFIX, itd :D |
Jabuka d.o.o. i staviš logo zagrižene jabuke :D
|
Vidim da su svi omašili fusbal, pa par kontruktivnih prijedloga u skladu sa zadanim smjernicama:
POSRO d.o.o. - prodaja i opremanje te servis računalne opreme d.o.o. SISIPRKNO d.o.o. - servis informatičkih sustava i prodaja računalnih komponenti, nabava i opremanje d.o.o. NABALCON IT d.o.o. - not another balkan IT company d.o.o. KLIT d.o.o. - nemam baš jasnu ideju za KL, ali tu mi IT nekak najbolje paše. ISUS d.o.o. - informatički sustavi d.o.o. NEVIFUS IT d.o.o. - ne popravljam više kompjutere u fušu d.o.o. KOMRAD d.o.o. - kompjutersku opremu i mreže radimo d.o.o. DILDO IT d.o.o. - nemam ideju za prvo, ali zagarantirana ženska klijentela d.o.o. SERITO d.o.o. - servis IT opreme d.o.o. |
TerabIT, da ne zastari ime brzo :D.
|
Citiraj:
|
SpičIT - Špičkovina IT :goood:
|
KLIT je ok, kao skraćeni, puni kompjuter lumen it :D
|
Bilo je zaista jednostavno, predvidjeti da će ovo ovako završiti :D
|
Prije nego što odabereš ime, razmisli i o domeni, odnosno o sličnim imenima. Zguglaj, pa vidi da li postoji neki brand pod tim imenom. Mi smo nedavno baš imali slučaj s klijentima gdje je trebalo smisliti naziv centra. Nakon dugo mozganja ekipa je smislila ime, napravio se logo, svi vizuali, web itd.. Pustili web live i išli na google nakon mjesec dana "rada". Rezultat je bio na trećoj stranici na dnu. Sad se lagano penje na rezultatima, ali nisam mogao vjerovati koliko ima brandova, organizacija i sl. koji nose isti naziv ili kraticu. :D
|
i pazi prilikom odabira imena da trademark slucajno nije zasticen u europi jer se vrlo lako moze desit da napravis web, ovo ono i onda dobijes mail da moras sve maknut jer koristis tudji trademark bez odobrenja, ovdje mozes provjeriti
https://www.tmdn.org/tmview/welcome |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se futura otvarala bio je sličan brainstorming lobotomiranih pcekspertovaca pa prođi možda ti naleti nesto
|
Moji prijedlozi:
DrogITerija j.d.o.o. Herpe sistemi - obrt rađe, d.o.o. nije po feng šuiju. I slogani: IT bitak, jer život je plitak ? - misaoni Moš bez kabla, neš bez stabla - eko fora, to je sad in Komp za didu, komp za babu, kupi pilu a ne Ladu ? - protiv konkurencije |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |