|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Rosetta problem
Već 147 sati vrti mi se debela Rosetta a tek je 43 % odrađeno. Stroj je P4 1,6 a meme ima 896 mb. Procesor UD koristi 98 % a u task manageru koristi 24.928 kb. Nikad nije išlo tako kilavo. Može li to imati veze s optimiranjem windowsa uz pomoć Tune up utilities 2006 programa. Može li navedeni software uskratiti korištenje memorije UD programu?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može ako koristiš onaj njegov MemOptimizer koji čuči u trayu, a time i u memoriji i svako malo je defragmentira.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
sumnjam ... on jednostavno tolko mazne RAMa i još više mazne virtuala al i to tako ide. Meni je upravo Rosetta maznula 24.972 K i VMa papa 200.100 K
![]() |
#4 |
driver
|
Evo sad je u radu 163 sata i napravljeno je 46 % Rosette. Kako bi trebale stajati postavke virtualne memorije? Btw, u trayu niš ne čuči jer sam taj tool promptno deinstalirao a u task manageru ne vidim da niš ozbiljnog radi osim UD-a.
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mislim da ti je jednostavno uletjela jedna zahtjevna rosetta. Isto se meni desilo. Trebalo mu je vise od tjedan dana i naravno od toga nije bilo nista jer je limit za slanje rezultata tjedan dana.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
a da radje vrtite climateprediction?? WU je velik samo nekoliko kb. trosi 50 mb raam i obradjujes na mojoj masini wu samo 410 sati :-)
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Korist = 0 tj -10
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Tih 163 sata je vjerojatno "CPU time" što bi pak značilo da ti komp vjerojatno obrađuje taj paket puno duže. Npr ako ti rosetta koristi konstantno cpu load od 50% kroz period od 10 sati zapravo će ti CPU time biti 5 sati. Ili se varam?:confused: Dakle naletio si na tvrd protein ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
driver
|
Evo, upravo odrađeno 188 sati i ciglih 55% zadatka uz korištenje proca od 98 %. Mislim da tu nekaj smrdi s korištenjem memorije. Virtualna je podešena na 1024 mb a stvarne ima 896 mb. Očekujem završetak ove Rosette tamo negdje drugi tjedan u petak, taman uoči PC žderonje meetinga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|