|
![]() |
#1 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
need for speed most wanted
datum izlaska: 18. studeni 2005. za demo se josh ne zna tocan datum, ali nesto se spominje prvi tjedan studenog, sto bi bio ovaj. minimalne requirements: (za demo) (za samu igru je zauzece diska 2,5gb i 128mb grafika (of kors dx9.0)a sve ostalo isto kao i za demo) Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i naravno za sve znatizeljnije, vishe o samoj igri, dodatnim featurima, screenshotove, preview inserte iz igara moze pogledati na
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mmmm jedva čekam :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne izgleda loše, ali ako bude nerealna ko predhodna dva (da ne govorim o tome kako ulećem u zavoje od 90 stupnjeva sa 220 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ooo, lijepo, lijepo... :burn: Za svaku pohvalu je da su se konačno odlučili u igru uvrstiti i Porscheove modele. Svakako ću ju zaigrati, kao i sve ostale iz tog serijala, ali ako mi se ne bude sviđala lako se vratim na FIA GTR koja je daleko naj-naj igra što se tiče realnosti i isticanja vozačkih sposobnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Jeste li isprobali Street race Syndicate (SRS)? Igra je prebolesna (i malo starija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Mmmm.. .ja sam odigrao dva Undergrounda na ovoj mojoj jadnoj MXici i mislio sam da nema sanse da ovaj novi nastavak uopce radi na mojoj grafi.... raduje me sta sam se prevario :clap: I neka je arkada... zaboli me papak... ali je super za predah pri pisanju seminara ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
koliko sam skužio, intelovi akceleratori u laptopima nisu podržani?? ![]() a baš sam mislio pod predavanjima zaigrat malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
To za realnost što se toj igri nonstop uzima za minus:confused: je hrpa nebuloza.Zamisli da svaki jebeni put poslje svake utrke moraš popravljat auto od sudara u auto u prometu pri 300 kph,a zabit ćeš se makar u jedan.Da ne govorim kako si u undgr2 imao jedva dovoljno para da nabriješ do kraja 2 auta,a nebi ni toliko da poslije svake utrke moraš xxx para ostavljat na popravak.Uvođenje tog "bitnog" dijela u bilo koji serijal need for speeda bio bi totalni krah.Koliko ja znam čim su poslije 6 dijela u undergroundu jedan ukinuli oštećenje serijal je doslovno procvao. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako vozis moras paziti da se ne zabis u nekoga (isto ko i u stvarnom zivotu), normalno je da onda to moras popraviti. I najbolje od svega mi je kaj nemozes uletiti u zavoj s max brzinom i izvuci ga van. To je po meni realnost ![]() BTW u igri sam uspio kupiti sve aute i sloziti ih do kraja jer igra u principu nema kraja. Sve kaj si odvozio mozes ponovno voziti cak i kada skupis 100%:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Realne utrke me podsjecaju na naseg omiljenog ISP-a: T stalno koci T pazi na promet T nemoj previse klat motor T shiftdelete-aj igru kad nakon 5 min. pozivcanis NFS rules, igral bum i NFS 47 ak izadje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() me likes nfs :clap: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobar je NFS.Za realnost imam GT4 na PS2 ![]() Ako netko igra online,recite svoje nadimke pa da zaigramo koji drag
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ovi undergroundi su odlicni, odnosno najbolji nfs serijali. koliko god bili arkadni, to su jedine voznje u kojima se maximalno opustim i uzivam. sredjujem auto, dobar zvuk, dobra grafika, ne tesko za voziti...sto ce mi vishe.. blazeni nfs... znam da vam nece nista znaciti, ali nfs je jedina voznja koja je ikada bila instalirana na mome racunalu.... ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Nikad nisam volio previše nfs, stari naslovi su mi bili dobri, zadnja dva undergrounda su pušiona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako hoćetet realnost sjednit u auto i vozite se između 14 i 18 po zagrebu ![]() Ovak se bar mogu zakucat sa 200 u zid i preživjet ![]() ![]()
![]() |
#22 |
OMG, thats the funky shit
|
Ma nfs underground su najbolji nastavci tog serijala. Meni su stari nfsovi dosadni samo naganjanje to dosadno. Ovdje sređuješ aute i utrkivaš se a i pritom moš se zajebavat po gradu(što sam ja najviše i radio)
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Milicije nikada nije ni bilo... ![]() Samo policije... ![]() ![]()
::IC7MAX3:: ::Celeron 2.4@3.33GHz 1.67V:: ::Leadtek GF6600 @500/670 Sparkle BIOS:: ::Kingmax Hardcore DDR500 512Mb(golden):: ::Kingston DDR400 512Mb:: ::Seagate 250GB & Maxtor 120GB:: ::Pioneer 110D:: ::Audigy 2 Value:: ::Chieftec Midi Dragon Black:: ::Hauppauge WinTV PCI FM:: ::Hansol 19" (1920x1440@60Hz):: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() NFS je stvorio svoj imidž bez realnosti, jedino se bojim da ea opet ne izda poluproizvod (to im u zadlje vrijeme dobro ide)....
![]() |
![]() |
#26 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
E da...da napomenem..me loves NFS5 (Porche Unleashed ![]() ![]() Ali svejedno... volim i NFS:U1 i 2..... jedinstven osjecaj nabrijavat auto onako kako u stvarnosti nikad ne bi mogao jer nemam love ![]() ![]() ![]() Uglavnom... zanima me kakav ce bit ovaj novi NFS... eto toliko ![]()
![]() |
#28 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Kad me uvati momenti realnosti i slična sranja, onda instaliram nešto takvo ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|