|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Zanima me Samsungov model... Malo sam gledao reviewe i nikako se ne mogu odlučiti 930BF super igre, loš video i boja i tako redom za pun gnjurac monitora. U M-Computers (naveo sam ovu firmu jer ih ima dosta na cijeniku) cijeniku ima sljedeće: 940B 8ms 930BF 4ms 960BF 4ms 193P+ 8ms 970P 6ms Koji je najbolji od ovih osobito mislim na igre i video...? Hvala
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
evo kad sam ja trazio 17", ovo je bila diskusija, dosta se spominju 19% pa moze pomoci. http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=26000 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pozdrav bikeru ![]() Ovo smo bili dosta raspravljali u zadnje vrijeme na forumu.... Uglavnom se sve vrti oko Xeroxa XA7-19i i Samsunga 930BF.... Ja sam pred malo dobio Xeroxa i ful sam zadovoljan, boje su lijepe, nema ghostinga i opako zgleda... 930BF sam pogledao samo malo, čini mi se ok, samo ima malo "blijeđi" prikaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ako trazis najbolji od ponudjenih - 193p+ i to bez premca. No, on je i najskuplji. 970p je, doduse, novija verzija iste tehnologije, ali po najrazlicitijim testovima 193p+ se pokazao bolji (bolji kontrast, vjernije boje, brzina uglavnom jednaka). Ako zelis ustediti, 930bf je dobar izbor - izuzetno brz, a boje, vidljivi kut i kontrast su solidni za TN matricu (193p+ je znatno bolja S-PVA matrica, tako da u briljira sto se tih parametara tice).
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Nije mi bitna cijena. Rađe ću dat više, nego da poslije plačem...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
edit: Ne kužim ni kurca... Neki testovi na netu, kao i neki korisnici govore da ghosting ne postoji, a neki testovi, kao i neki korisnici ovdje govore da ghosting postoji. Ko je tu lud??? Možda ovisi o datumu proizvodnje monitora
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 09.11.2005. u 15:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne, nego o individualnom dozivljaju te pojave. Neki se kunu da vide ghosting i na 930BF, dok vecina testova kaze da ghostinga nema. Najbolje je da odes do nekog tko ima monitor koji zelis kupiti (preporucam 193p+ u tvom slucaju) i uvjeris se sam ima li, subjektivno za tebe, ghostinga ili nema.
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Šta kažeš na ovaj? Attachment je .doc dokument sa samsungovih stranica. Znači malčice poboljšan 193p+ Cijena u M-computersu je 4200kn Mislim da ću izabrat ovaj i da će svi biti sretni i zadovolji skupa samnom ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
U Vidi testu 19" monitora zakljucili su da je 193p+ bolji. Nisam siguran koliko je Vidi mjerodavan, ali 193p+ je dobio Grand Prix (BTW, ja sam ga kupio prije izlaska tog broja Vidija).
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Stvarno su ga ocijenili boljim, nije mi jasno zašto kad koriste sve isto, samo je 970P-u povećana brzina. Izgleda da ću ja naručiti 193P+ i zdravo...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|