|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Links u Rijeci
Da se pohvalim. Bio sam u riječkom Linksu. Za one koji ne znaju gdje je, reći ću vam da se nalazi točno ispod Orijentovog stadiona, prije skretanja za benzinsku pumpu (nekad je tamo bila prodavaonica audio i hi-fi uređaja). Poželjno je parkiranje auta u blizini samog stadiona jer ispred prodavaonice baš i nema mjesta i još se nešto kače sa susjedom oko parkinga. Dečki su ok, ljubazni, daju dosta konkretnih informacija i savjeta. Još se ne snalaze u skladištu da im je trebalo 15 minuta da mi nađu dva kabela, ali svaki početak je težak. Savjet: prije nego idete kupiti komponentu OBAVEZNO provjerite telefonom ima li je kod njih jer informacija sa weba nije uvijek točna. Povoljno je i to što se svaka roba može dobiti u roku od 24 sata jer im svaki dan u 9.30 stiže roba iz ZG Overseasom. Postoji i dostava na kućnu adresu.
![]() |
#2 |
Premium
|
Opa, strava! Sad vise ne moram busom se spustat dve stanice do Ve mila, ovi su mi 2 minute od stana haha
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, danas sam i ja imao svoj prvi susret sa Linksom u Rijeci. Moram priznati da imaju odličan izbor komponenti. Veliki plus sa te strane. Prvi minus je to što je odnos prema strankama jednak kao i u HG-spotu ili Ve-Milu...možeš istrunuti tamo dok netko nađe za shodno posvetiti ti djelićak svog vremena. A kad se to i dogodi, bolje se pomoli da u tom trenutku telefon ne zazvoni jer te odmah otkače i posvećuju se telefonskom razgovoru. Drugi minus je klaustrofobični prostor u kojemu je trgovina smještena... Diskriminantan je ako ništa prema Žaku, on unutra ne bi mogao ni ući... Ali dobro, to kužim, manji prostor, manja najamnina, manje marže na robu potrebne za pokrivanje najma... U svakom slučaju, otvaranje Linksa u Rijeci je veliki plus za ljubitelje HW i SW u Rijeci. Ajmo sad još i Borg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ajd, hvala bogu da su se i u rijeci otvorili. trebat ce im malo vremena da se uhodaju, ali mislim da ce ubrzo pogazit konkurenciju. a kasnije ce najvjerovatnije nac neki veci prostor i bit ce vgg! bravo links!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Definitivno ono zabolime sto su mali. Vecinu toga pogledam na netu, nazovem i dodjem po to. To i bas nije roba koja se razgledava i tako to. Anyway za pocetak bolje da su u manjemu prostoru dok se ne uhodaju. A kasnije koga briga gdje i sta. :-) PRVA liga links!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
definitivno se slazem sa tobom, samo jos da se pocnu snalaziti u onom skladistu i jos par sitnica bi trebalo srediti ali inace strava
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
She`s back...
|
Citiraj:
U biti i ja isto...ovi u HG-Spotu djeluju kao da su u nekom drugom filmu... Ali vraćaju se u stvarnost povremeno. Prije će ti se netko u HG-Spotu posvetiti nego u Ve-Milu. Ve-Mil je daleko najgori po odnosu prema strankama. Stvarno ih ne razumijem. U trgovini je 7 stranaka, a svi djelatnici do jednoga slažu nekakve kutije na police. Samo onaj oćalinko radi sa strankama, ali moram priznati da čovjek stvarno dobro radi svoj posao(kad uspiješ doći na red), da je uslužan i da ima živce ko brodske konope. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ja sam uvijek prvi na redu u Ventexu, a mnogima se Ventex nimalo ne svidja. Meni je to recimo najkorektnija firma u zupaniji, bilo po ponasanju prema musterijama, srdacnosti, usluznosti, znanju ili i po stanju sa reklamacijama i garancijom. Ali da budemo on topic, super za Links. Vec sam tri puta bio gore i slozio i dvije konfiguracije za neke musterije. Nitko se nije pozalio, nadam se da ce tako i ostati.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Bio sam ja danas gore po hdd 200Gb, jer se Ve-Mil preuredjuje (inace su mi oni izbor br.1) a kad sam usao u HgSpot (izbor br.2) vidim 5 ljudi ispred mene. Malo su jos usporeni ali trgovina ima potencijala. @Atha: kud pobogu u Ventex? Je li jos prodaju ploce sa VIA KT266 chipsetom : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Uz NetCom, Ventex je ubjedljivo najskuplja firma u Rijeci. O lošem izboru (pogotovo za AMD) neću ni pričati.
![]() |
#13 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Netcom su lopovčine i đubrad po ponašanju. Links rula.
![]() |
#14 |
Moderator
|
Ok, kakva god koja firma bila, bez takvih rijeci i sinonima. Sto se tice Ventexa, ipak su okrenuti drugom dijelu trzista u kojem im odlicno ide. Nemaju bez razloga toliko certifikata. Dalje necu, da ne ispadne reklama, za sve ostalo imate njihov web.
![]() |
#15 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The Dark Side of Moon
|
bio sam u linksu u rijeci i bio među prvih 100 kupaca i dobio besplatno usb stick od 256mb transcend i sharkoonovu olovku što svijetli ![]()
![]() |
#17 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18 |
..dno
|
![]() |
#19 | |
Laughing Man
|
Skoro se i ja zaposlio... Uostalom, kad uračunam troškove odlaska do Rijeke pa neku komponentu isplati je se u ovo selo naručit preko neta. U Linksu to super funkcionira. U Rijeci kupim samo ako mi je usput... Hmm, nebi komentirao ovu lokalnu trgovinu, presmiješna je. Trebalo bi ić malo palit lika i stavljat provale ovdje. Najjače je kad je probao frendu prodat rabljeni ram pod novi...
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
..dno
|
Citiraj:
(to za provale je dobra ideja..imam ih i ja par..razlika izmedju kabela za floppy i hard, onda "nesmijes stavljati ram@400Mhz na ploču od 333Mhz jer će izgoriti", "ovaj Doom3 se može igrati samo na najnovijim karticama s originalnim cd-om koji dolazi uz njih"...itd) ..a to za paljenje lika..been there, done that. ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Laughing Man
|
Govoriš za zaposlenje u Netcomu ili? Jer ja sam mislio na Netcom. A ovaj u crikveničkom dućanu mora bit skup, kad kupuje na malo po Ve-milu i Kvarku (čitaj sjedne u auto i kupi komp koji je netko kod njega naručio u Ve-milu), dođe doma i nabije maržu+benzin koji je spalio sa onim njegovim "nabrijanim" swiftom. Neznam ko je smiješniji tip ili auto. Yebemu jesi mu vidio novi look? Frajer je obrijao glavu usred ljeta. To blješti.
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
..dno
|
Citiraj:
Užas, pitam se kako mu se uopće isplati imat tu trgovinu?? Nisam čuo da je itko rekao nešto pozitivno o tom liku i toj trgovini..
![]() |
![]() |
#23 |
..dno
|
Obrijao glavu?? Ahahahahahahaha..kada sam ga viđao postajao je sve veći i veći..vjerujem da će morat probijat onaj uski put do storma.. ![]()
![]() |
#24 | ||
Laughing Man
|
Isplati se isto kao i ostatku crikve imat bilo što drugo. Pa deru nas ovdje po cijenama ko mlade majmune. Čak i Plodine imaju ovdje više cijene nego recimo u poslovnici u Kostreni. Ugradnju klime sam naručio u Rijeci i ostalo mi 300/400 kn razlike za istu klimu. Tako i ovaj majmun preživljava, jer su ljudi lijeni skočit do Rijeke ili naručit iz Zagreba. Citiraj:
Čuo i vidio neke ponude za neki hardweraj za jedan crikvenički hotel (par laptopa i printeri). Parsto kuna skuplji po laptopu od recimo Mikronisa, ništa prestrašno. Trebalo bi ić pogledat, ali taj Novi mi je uvijek bio ko' da je nakraj svijeta. Links i Ve-mil u Rijeci su meni sve što mi treba.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.08.2006. u 17:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
..dno
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 15.08.2006. u 17:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ovi u Netcomu su stvarno užas, stvarno neznaju što prodaju, najbolja spika im je: "pogledajte ovo (3dmarko06) kako trza - e to vam je računalo za 4k kuna, dodate još 4-5k kuna i nema ovakvog trzanja"...a jadan ni sam ne zna zašto trza
![]() |
#27 | |
Laughing Man
|
Su to oni iznad Vulkana? Damn i s njima sam imao presmiješnih iskustava. Pred dvije godine mi je pala u ruke jedna njihova konfa (uprevo istekla garancija od godinu dana) sa duronom 1300 koja je na sebi imala cnr 56k modem (moj prvi susret s tim egzotičnim utorom, pa sam ostao u šoku). Konfa uredno nije prolazila win xp compatibility test i meni nije uspjelo natjerat XP da radi na tome. Stalno se rušio. A sjećam se i izjava da asusove ploče za intela ne valjaju...
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.08.2006. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja bum rekal dve tri lepe za Stormaša... ...toliko guli mušterije, da kada mi neka njegova bivša mušterija dođe i "rasplače" se da mu jeftino popravim ...mogu komotno (da se ne prepadne od niske cjene!!!) na uobičajeni popravak dodati 300-500 % ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Laughing Man
|
Eto i neka korist od njega, nabija cijene popravka u regiji.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ja sam jednom u linksu kupovao, jer sam iz BiH i stvarno su ljudi u redu Evo da i ja ispričam jedan doživljaj od jednog trgovca informatičkom opremom, dođem ja kod njega i pitam imate li pastu za procesor, kaže on meni nemam, ali ne treba ti pasta, samo staru fino skini sa proca i stavi bez paste, nije potrebna pasta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|