Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.08.2006., 14:55   #1
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Links u Rijeci

Da se pohvalim. Bio sam u riječkom Linksu. Za one koji ne znaju gdje je, reći ću vam da se nalazi točno ispod Orijentovog stadiona, prije skretanja za benzinsku pumpu (nekad je tamo bila prodavaonica audio i hi-fi uređaja). Poželjno je parkiranje auta u blizini samog stadiona jer ispred prodavaonice baš i nema mjesta i još se nešto kače sa susjedom oko parkinga.
Dečki su ok, ljubazni, daju dosta konkretnih informacija i savjeta. Još se ne snalaze u skladištu da im je trebalo 15 minuta da mi nađu dva kabela, ali svaki početak je težak. Savjet: prije nego idete kupiti komponentu OBAVEZNO provjerite telefonom ima li je kod njih jer informacija sa weba nije uvijek točna. Povoljno je i to što se svaka roba može dobiti u roku od 24 sata jer im svaki dan u 9.30 stiže roba iz ZG Overseasom. Postoji i dostava na kućnu adresu.
Staro 08.08.2006., 16:31   #2
Arthas
Premium
Moj komp

Arthas's Avatar

Opa, strava! Sad vise ne moram busom se spustat dve stanice do Ve mila, ovi su mi 2 minute od stana haha
4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM
5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98
6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux
Arthas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.08.2006., 12:38   #3
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Evo, danas sam i ja imao svoj prvi susret sa Linksom u Rijeci. Moram priznati da imaju odličan izbor komponenti. Veliki plus sa te strane.

Prvi minus je to što je odnos prema strankama jednak kao i u HG-spotu ili Ve-Milu...možeš istrunuti tamo dok netko nađe za shodno posvetiti ti djelićak svog vremena. A kad se to i dogodi, bolje se pomoli da u tom trenutku telefon ne zazvoni jer te odmah otkače i posvećuju se telefonskom razgovoru.

Drugi minus je klaustrofobični prostor u kojemu je trgovina smještena... Diskriminantan je ako ništa prema Žaku, on unutra ne bi mogao ni ući...
Ali dobro, to kužim, manji prostor, manja najamnina, manje marže na robu potrebne za pokrivanje najma...

U svakom slučaju, otvaranje Linksa u Rijeci je veliki plus za ljubitelje HW i SW u Rijeci. Ajmo sad još i Borg...
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2006., 13:45   #4
John_Doe
Premium
Moj komp

John_Doe's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ajd, hvala bogu da su se i u rijeci otvorili. trebat ce im malo vremena da se uhodaju, ali mislim da ce ubrzo pogazit konkurenciju. a kasnije ce najvjerovatnije nac neki veci prostor i bit ce vgg!
bravo links!
Staro 11.08.2006., 17:53   #5
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Definitivno ono zabolime sto su mali. Vecinu toga pogledam na netu, nazovem i dodjem po to. To i bas nije roba koja se razgledava i tako to.

Anyway za pocetak bolje da su u manjemu prostoru dok se ne uhodaju. A kasnije koga briga gdje i sta. :-) PRVA liga links!!!
mann je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2006., 19:33   #6
marikris
made in Usora

marikris's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor mann
Definitivno ono zabolime sto su mali. Vecinu toga pogledam na netu, nazovem i dodjem po to. To i bas nije roba koja se razgledava i tako to.

Anyway za pocetak bolje da su u manjemu prostoru dok se ne uhodaju. A kasnije koga briga gdje i sta. :-) PRVA liga links!!!

definitivno se slazem sa tobom, samo jos da se pocnu snalaziti u onom skladistu i jos par sitnica bi trebalo srediti ali inace strava
Staro 11.08.2006., 20:07   #7
Arthas
Premium
Moj komp

Arthas's Avatar

Citiraj:
Autor Delta S4

Prvi minus je to što je odnos prema strankama jednak kao i u HG-spotu ili Ve-Milu...možeš istrunuti tamo dok netko nađe za shodno posvetiti ti djelićak svog vremena. A kad se to i dogodi, bolje se pomoli da u tom trenutku telefon ne zazvoni jer te odmah otkače i posvećuju se telefonskom razgovoru.
Ovo za Ve-Mil po meni ne stoji sto si napisao jer sam tamo bio jako puno puta i sve je uvijek bilo ok... za HG se slazem...
4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM
5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98
6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux
Arthas je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2006., 09:57   #8
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Arthas
Ovo za Ve-Mil po meni ne stoji sto si napisao jer sam tamo bio jako puno puta i sve je uvijek bilo ok... za HG se slazem...
He he, ja bi baš obrnuto rekao...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2006., 11:27   #9
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Citiraj:
Autor Babaloo
He he, ja bi baš obrnuto rekao...

U biti i ja isto...ovi u HG-Spotu djeluju kao da su u nekom drugom filmu... Ali vraćaju se u stvarnost povremeno. Prije će ti se netko u HG-Spotu posvetiti nego u Ve-Milu. Ve-Mil je daleko najgori po odnosu prema strankama. Stvarno ih ne razumijem. U trgovini je 7 stranaka, a svi djelatnici do jednoga slažu nekakve kutije na police. Samo onaj oćalinko radi sa strankama, ali moram priznati da čovjek stvarno dobro radi svoj posao(kad uspiješ doći na red), da je uslužan i da ima živce ko brodske konope.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2006., 11:43   #10
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Arthas
Jedan si od rijetkih, ali i to nije lose. Znaci da ipak nije bas uvijek kako kazu.
Ja sam uvijek prvi na redu u Ventexu, a mnogima se Ventex nimalo ne svidja.
Meni je to recimo najkorektnija firma u zupaniji, bilo po ponasanju prema musterijama, srdacnosti, usluznosti, znanju ili i po stanju sa reklamacijama i garancijom.

Ali da budemo on topic, super za Links. Vec sam tri puta bio gore i slozio i dvije konfiguracije za neke musterije. Nitko se nije pozalio, nadam se da ce tako i ostati.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.08.2006., 22:20   #11
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Bio sam ja danas gore po hdd 200Gb, jer se Ve-Mil preuredjuje (inace su mi oni izbor br.1) a kad sam usao u HgSpot (izbor br.2) vidim 5 ljudi ispred mene. Malo su jos usporeni ali trgovina ima potencijala.

@Atha: kud pobogu u Ventex? Je li jos prodaju ploce sa VIA KT266 chipsetom : baad :
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 06:50   #12
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Uz NetCom, Ventex je ubjedljivo najskuplja firma u Rijeci. O lošem izboru (pogotovo za AMD) neću ni pričati.
Staro 15.08.2006., 15:28   #13
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Netcom su lopovčine i đubrad po ponašanju. Links rula.
Staro 15.08.2006., 15:57   #14
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Ok, kakva god koja firma bila, bez takvih rijeci i sinonima.

Sto se tice Ventexa, ipak su okrenuti drugom dijelu trzista u kojem im odlicno ide.
Nemaju bez razloga toliko certifikata. Dalje necu, da ne ispadne reklama, za sve ostalo imate njihov web.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 15:57   #15
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Netcom su lopovčine i đubrad po ponašanju.
A da ne govorimo da je jedno vrijeme zapošljavao xy ekipe iz Crikvenice. Da nisi i ti možda tamo radio : roller :
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 16:03   #16
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

bio sam u linksu u rijeci i bio među prvih 100 kupaca i dobio besplatno usb stick od 256mb transcend i sharkoonovu olovku što svijetli
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 16:09   #17
marikris
made in Usora

marikris's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
bio sam u linksu u rijeci i bio među prvih 100 kupaca i dobio besplatno usb stick od 256mb transcend i sharkoonovu olovku što svijetli
Kvragu sve. Ja sam bio 122! i od besplatnih stvari nista: nono :
Staro 15.08.2006., 16:31   #18
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
A da ne govorimo da je jedno vrijeme zapošljavao xy ekipe iz Crikvenice. Da nisi i ti možda tamo radio : roller :
Misliš na Sanela i onog Istoka (il Juga)? Ne, nisam..nažalost bio sam kupac..jednom i nikad više.. Šta kažeš o ovoj našoj "lokalnoj" trgovini?
Staro 15.08.2006., 16:37   #19
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Skoro se i ja zaposlio...
Uostalom, kad uračunam troškove odlaska do Rijeke pa neku komponentu isplati je se u ovo selo naručit preko neta. U Linksu to super funkcionira. U Rijeci kupim samo ako mi je usput...
Hmm, nebi komentirao ovu lokalnu trgovinu, presmiješna je. Trebalo bi ić malo palit lika i stavljat provale ovdje. Najjače je kad je probao frendu prodat rabljeni ram pod novi...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Staro 15.08.2006., 16:40   #20
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Citiraj:
Skoro se i ja zaposlio...
Uostalom, kad uračunam troškove odlaska do Rijeke pa neku komponentu isplati je se u ovo selo naručit preko neta. U Linksu to super funkcionira. U Rijeci kupim samo ako mi je usput...
Neznam, ja ne bi mogao raditi za nekoga tko nezna razliku između kabela za floppy i kabela za hard..(ima tu malo više njegovih bisera)..a i nije baš cijena tako niska..

(to za provale je dobra ideja..imam ih i ja par..razlika izmedju kabela za floppy i hard, onda "nesmijes stavljati ram@400Mhz na ploču od 333Mhz jer će izgoriti", "ovaj Doom3 se može igrati samo na najnovijim karticama s originalnim cd-om koji dolazi uz njih"...itd) ..a to za paljenje lika..been there, done that.
Staro 15.08.2006., 16:49   #21
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Govoriš za zaposlenje u Netcomu ili? Jer ja sam mislio na Netcom.
A ovaj u crikveničkom dućanu mora bit skup, kad kupuje na malo po Ve-milu i Kvarku (čitaj sjedne u auto i kupi komp koji je netko kod njega naručio u Ve-milu), dođe doma i nabije maržu+benzin koji je spalio sa onim njegovim "nabrijanim" swiftom. Neznam ko je smiješniji tip ili auto. Yebemu jesi mu vidio novi look? Frajer je obrijao glavu usred ljeta. To blješti.
Staro 15.08.2006., 16:54   #22
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Citiraj:
Govoriš za zaposlenje u Netcomu ili? Jer ja sam mislio na Netcom.
A ovaj u crikveničkom dućanu mora bit skup, kad kupuje na malo po Ve-milu i Kvarku (čitaj sjedne u auto i kupi komp koji je netko kod njega naručio u Ve-milu), dođe doma i nabije maržu+benzin koji je spalio sa onim njegovim "nabrijanim" swiftom. Neznam ko je smiješniji tip ili auto.
Ma mislio sam da si se skoro zaposlio tu u Ck. Sad kuzim, mislio si na netcom..uff..neznam gdje je gore..netcom ili "Storm"..
Užas, pitam se kako mu se uopće isplati imat tu trgovinu?? Nisam čuo da je itko rekao nešto pozitivno o tom liku i toj trgovini..
Staro 15.08.2006., 16:56   #23
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Obrijao glavu?? Ahahahahahahaha..kada sam ga viđao postajao je sve veći i veći..vjerujem da će morat probijat onaj uski put do storma..
Staro 15.08.2006., 17:00   #24
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Isplati se isto kao i ostatku crikve imat bilo što drugo. Pa deru nas ovdje po cijenama ko mlade majmune. Čak i Plodine imaju ovdje više cijene nego recimo u poslovnici u Kostreni. Ugradnju klime sam naručio u Rijeci i ostalo mi 300/400 kn razlike za istu klimu. Tako i ovaj majmun preživljava, jer su ljudi lijeni skočit do Rijeke ili naručit iz Zagreba.
Citiraj:
Obrijao glavu?? Ahahahahahahaha..kada sam ga viđao postajao je sve veći i veći..vjerujem da će morat probijat onaj uski put do storma..
Nemoj tako i ja imam 30 kila viška, ali ovom raste samo dupe ko' da je žensko, jedva hoda od guzice.
Citiraj:
Znaš da ima sada u Novom neka trgovina, odmah tamo na ulazu u centar..nisam vidio, samo čuo od jednog novljana.
Čuo i vidio neke ponude za neki hardweraj za jedan crikvenički hotel (par laptopa i printeri). Parsto kuna skuplji po laptopu od recimo Mikronisa, ništa prestrašno. Trebalo bi ić pogledat, ali taj Novi mi je uvijek bio ko' da je nakraj svijeta. Links i Ve-mil u Rijeci su meni sve što mi treba.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.08.2006. u 17:11.
Staro 15.08.2006., 17:04   #25
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Citiraj:
Isplati se isto kao i ostatku crikve imat bilo što drugo. Pa deru nas ovdje po cijenama ko mlade majmune. Čak i Plodine imaju ovdje više cijene nego recimo u poslovnici u Kostreni. Ugradnju klime sam naručio u Rijeci i ostalo mi 300/400 kn razlike za istu klimu. Tako i ovaj majmun preživljava, jer su ljudi lijeni skočit do Rijeke ili naručit iz Zagreba.
Očito..zaboli me srce kad mi prifali dvd-a pa moram ić u "Music Shop" ili kod njega davat lovu za one "No name" dvd-e.. Šta se komponenti tiče..Links ili Rijeka..Znaš da ima sada u Novom neka trgovina, odmah tamo na ulazu u centar..nisam vidio, samo čuo od jednog novljana.

Citiraj:
Čuo i vidio neke ponude za neki hardweraj za jedan crikvenički hotel (par laptopa i printeri). Parsto kuna skuplji po laptopu od recimo Mikronisa, ništa prestrašno. Trebalo bi ić pogledat, ali taj Novi mi je uvijek bio ko' da je nakraj svijeta. Links i Ve-mil u Rijeci su meni sve što mi treba.
hehe, da, također..izbjegavam. Meni je bila ok ekipa u Microproces-u u Rijeci..jest da su nešto sitno imali veće cijene, al atmosfera je bila ono..domaća. Za zamjenit nikada problem. Meni su čak bili znali i zamjeniti nakon isteka garancije.

Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 15.08.2006. u 17:19.
Brown Acid je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 17:05   #26
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ovi u Netcomu su stvarno užas, stvarno neznaju što prodaju, najbolja spika im je: "pogledajte ovo (3dmarko06) kako trza - e to vam je računalo za 4k kuna, dodate još 4-5k kuna i nema ovakvog trzanja"...a jadan ni sam ne zna zašto trza
Staro 15.08.2006., 17:32   #27
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Meni je bila ok ekipa u Microproces-u u Rijeci..jest da su nešto sitno imali veće cijene, al atmosfera je bila ono..domaća. Za zamjenit nikada problem. Meni su čak bili znali i zamjeniti nakon isteka garancije.
Su to oni iznad Vulkana? Damn i s njima sam imao presmiješnih iskustava. Pred dvije godine mi je pala u ruke jedna njihova konfa (uprevo istekla garancija od godinu dana) sa duronom 1300 koja je na sebi imala cnr 56k modem (moj prvi susret s tim egzotičnim utorom, pa sam ostao u šoku). Konfa uredno nije prolazila win xp compatibility test i meni nije uspjelo natjerat XP da radi na tome. Stalno se rušio. A sjećam se i izjava da asusove ploče za intela ne valjaju...

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.08.2006. u 17:42.
Staro 15.08.2006., 17:32   #28
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
evo ja bum rekal dve tri lepe za Stormaša...

...toliko guli mušterije, da kada mi neka njegova bivša mušterija dođe i "rasplače" se da mu jeftino popravim ...mogu komotno (da se ne prepadne od niske cjene!!!) na uobičajeni popravak dodati 300-500 % !
tigman je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 17:41   #29
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Autor tigman Pregled postova
evo ja bum rekal dve tri lepe za Stormaša...

...toliko guli mušterije, da kada mi neka njegova bivša mušterija dođe i "rasplače" se da mu jeftino popravim ...mogu komotno (da se ne prepadne od niske cjene!!!) na uobičajeni popravak dodati 300-500 % !
Eto i neka korist od njega, nabija cijene popravka u regiji.
Staro 15.08.2006., 17:48   #30
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Ja sam jednom u linksu kupovao, jer sam iz BiH i stvarno su ljudi u redu
Evo da i ja ispričam jedan doživljaj od jednog trgovca informatičkom opremom, dođem ja kod njega i pitam imate li pastu za procesor, kaže on meni nemam, ali ne treba ti pasta, samo staru fino skini sa proca i stavi bez paste, nije potrebna pasta
hjerkic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno