|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
umrežavanje 2 routera
Prvi ruter je zyxell P-2601HN-F3,to je ruter od iskona , u funkciji je za internet. Drugi ruter je t-comov d-link DSL-G684T , povezao bi ih bežično s tim da bi na drugi ruter spojio videosnimač na jedan port. Jedina funcija d-linka bi bila proslijeđivanje videonadzora na prvi ruter. Jeli ovo moguće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel baš mora bežično ili si "lin" provući Lan kabel ? Moglo bi funkcionirati ako: 1 - wifi gl. routera podržava WDS 2 - u DSL-G684T fw koji ima WDS, neke verzije su ga imale a neke ne 3 - ispravno podešen DSL-G684T 4 - relativno dobar wifi link između ta dva uređaja, može se unapred snimiti situacija sa inSSIDer - om ili sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Poslušaj dadin ili Nikkyev savjet, ako ikako moš kabel, ako ne kupi neki AP. Osobno sam spojio optimin Sagem i t-comov Thompson(onaj crni) al iskreno da ti kažem, živaca, truda i vrimena ne vridi, kad za 150kn moš kupit asus rt-n12 ili neki sličan uređaj koji je skoro plug and play. Ja sam za ovu dvojicu izgubio cca 16 radnih sati da bi ih upogonio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
http://diskont24.com/product.php?pro...0&cat=0&page=1 Jel to to? Postoji li mogućnost da me iskonov ruter zeza, nisam mu uspio pronaći wds. Kabel otpada al sam testirao preko powerline adaptera , funkcionira. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 01.02.2016. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kažeš da si probao Powerline i da ti tako dobro radi. Zašto ne bi nastavio tim putem ? Na taj način izbjegavaš ikakve peripetije, probleme sa wifi opčenito a pogotovo kod ovih šroteksa od operatera. WDS kao takav se pomalo izbacuje iz sličnih razloga kao i zaštita WEP tipa. Riješi link preko Powerline a ako se pokaže da ti naknadno trebaš više klijenata ili wifi na drugoj lokaciji lako staviš switch ili ap / router u std. funkciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Powerline isto imaš poprilicno jeftine, i rade za net i IPTV provjereno i dobro ![]() http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=GO-PLK-200%2FE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|