|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sharkoon 350w, sha350-8p, atx2 ver 2.0
http://www.sharkoon.com/enghtml/powersupply.htm#sha350 Features:
http://uk.asus.com/products.aspx?l1=...10&modelmenu=1 Zbunjuje me kaj ima 2 X 12V, a ja mogu samo jedan koristiti pa onda vjerovatno gubim na voltazi (procital sam da mu +5V daje 21A?) ili sam tesko zabrijao :clap:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
gle u praksi to napjanje ce bit i vise nego dosta, to sta ti ploca koristi samo 1 12v rail ne znaci da periferija ne koristi drugi ![]() gle strojevi rade na codgenu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Po mojoj slobodnoj procjeni napajanje je odlicno, tiho i tako to. Da, kupio sam ga pa sam tek onda isao pitati jel bu radilo ![]() Hvala ![]()
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajde reci kako ti se ponasaju voltaze, jel ima nekih znacajnih oscilacija i koliko daje na 3.3V / 5V / 12V?
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Pravog si našao za to ![]() U Biosu kaže ovako: 3.3V = 3.264 5V = 4.972 12V = 11.856 Kak mogu saznati da li napon oscilira?
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Te cifre ništ ne skaču, zapravo kad gledam u BIOS-u onda ne skaču dok preko HSM-a primjećujem da se mijenjaju.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|