|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A taj port? Otvoren? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
ni meni azureus vise nije radio pa sam ga maknula..samo bi se gasio..nemam pojma iz kog razloga..stavila sam mju torrent i on radi ok samo kaj dosta usporav internet |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
pozz svima, ja sam nova i da ne bi otvarala bzv novu temu molila bih ovdje malu pomoć jučer sam instalirala vuze jer mi je BitComet dosta usporavao internet, vuze mi je dobar što se surfanja tiče ali bi mi trebala pomoć kako da ga naštelam da mi brže skida trenutno skidam nešto i imam 16 S i 1 L, a brzina kod D je 53,.., U je 6,..., e sad kad kliknem dolje u dnu na one strelice i povećam brzinu to drži samo neko vrijeme i kad ponovo dolje kliknem na strelicu brzina nikada ne bude onako označena kako sam ju prethodno namjestila osim toga gore kod naziva torrenta stoji mi plavi ili žuti smajlić, kad mi je žuti tada mi nešto spominje Nat(nisam upamtila šta ![]() ![]() ako ima neka dobra duša da mi malo pomogne bila bih zahvalna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e suncica tako ti je to kad skidas sa javnih torrenata. bilo bi dobro da se registriras na neki privatni torrent i onda ce ti se skidati poprilicno brzo.
![]() |
#10 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
gadljivi su mi ti privatni torrenti, uz t-com brzine uploada ispada da bih trebao držati file mjesec dana nakon što ga skinem. Kad bi upload bio identičan downloadu - no problem.. A i ne vidim zašto uopće ljudi koriste Azerus kad utorrent radi ko zmaj?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
utorrent usporava surfanje ako ga neznas podesiti. privatni torrenti su super stvar za ljude koji dosta skidaju i negase komp a sve ostalo su kompromisi. pomoć si dobila, na javnim torrentima neces imati dobru brzinu skidanja bez obzira na program, trebaš se regati na neke privatne sajtove ili nastaviti skidati sa RSa.
![]() |
#14 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
@corrina Par mogucnosti: 1.Portovi ti nisu otvoreni 2.Od tih 16 seedera vecina (ili svi) limitiraju brzinu jer ih nitko ne prisiljava da dijele ili jednostavno imaju losu upload brzinu zbog ogranicenja ISP-a U prvom slucaju - portforward.com, u drugom ne mozes nista (osim ovog sto ti je vec predlozeno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
@morph da li bi mi mogao pomoći malo oko tvog prijedloga za prvu stavku, ne snalazim se baš dobro na onoj str. u biti ne znam šta bi trebala napraviti imam edimax AR-7084B statični router i na njega spojen NETGEAR 54 Mbps Wireless Router WGR614v7 koji mi služi za spajanje preko laptopa torrente skidam na stolni komp ako to ima ikakve veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ljudi da li netko koristi auto categorizer i azcatdest plugin?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|