PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Azureus Vuze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79799)

IcyTexx 10.09.2007. 20:39

Azureus Vuze

1 privitaka
Pozz.
Imam frku, stalno mi se pojavljuje ovaj error.
Imam Kasperskija sa firewallom, i svugdje sam se potrudio da ga propusti, ali nece!

Imam ZyXel P-660RU.

tor 10.09.2007. 21:00

A taj port? Otvoren?

IcyTexx 10.09.2007. 21:22

Evo, sad kad testiram...
Veli da je ok.

Pa se malo kasnije javi da UDP ne radi. Kao UDP na tom portu.

Probao sam otvorit port na NAT-u na modemu, al nece bez IP, a mislim da mi se ona mijenja.

Facelessone 10.09.2007. 21:26

onda stavi statički ip

IcyTexx 10.09.2007. 21:30

Ouch.
Prije toga, jel ima kakve veze ovo sta veli da je zatvoren kao port, sa brzinom skidanja?

BTW. sa statickim ne mogu skidat sa Rapida.

Facelessone 10.09.2007. 21:42

ip od kompa a ne ip na netu...

yaya 20.11.2007. 12:06

ni meni azureus vise nije radio pa sam ga maknula..samo bi se gasio..nemam pojma iz kog razloga..stavila sam mju torrent i on radi ok samo kaj dosta usporav internet

corrina 26.05.2010. 12:01

pozz svima, ja sam nova i da ne bi otvarala bzv novu temu molila bih ovdje malu pomoć
jučer sam instalirala vuze jer mi je BitComet dosta usporavao internet, vuze mi je dobar što se surfanja tiče ali bi mi trebala pomoć kako da ga naštelam da mi brže skida
trenutno skidam nešto i imam 16 S i 1 L, a brzina kod D je 53,.., U je 6,..., e sad kad kliknem dolje u dnu na one strelice i povećam brzinu to drži samo neko vrijeme i kad ponovo dolje kliknem na strelicu brzina nikada ne bude onako označena kako sam ju prethodno namjestila
osim toga gore kod naziva torrenta stoji mi plavi ili žuti smajlić, kad mi je žuti tada mi nešto spominje Nat(nisam upamtila šta :() e da, upload mi nekada zna biti veći od downloada :fuming:
ako ima neka dobra duša da mi malo pomogne bila bih zahvalna :fala:

Codiac 26.05.2010. 12:14

e suncica tako ti je to kad skidas sa javnih torrenata.

bilo bi dobro da se registriras na neki privatni torrent i onda ce ti se skidati poprilicno brzo.

rak21 26.05.2010. 12:28

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1652352)
e suncica tako ti je to kad skidas sa javnih torrenata.

bilo bi dobro da se registriras na neki privatni torrent i onda ce ti se skidati poprilicno brzo.

gadljivi su mi ti privatni torrenti, uz t-com brzine uploada ispada da bih trebao držati file mjesec dana nakon što ga skinem. Kad bi upload bio identičan downloadu - no problem..

A i ne vidim zašto uopće ljudi koriste Azerus kad utorrent radi ko zmaj??

corrina 26.05.2010. 12:49

Citiraj:

Autor rak21 (Post 1652371)
A i ne vidim zašto uopće ljudi koriste Azerus kad utorrent radi ko zmaj??

zato što imam loše iskustvo sa utorrentom i sporim surfanjem tako da sam godinama zaobilazila torrente i skidala sa RS-a

molila sam pomoć ako netko zna, da sam htjela utorrent pitala bi na drugom topicu :fiju:

Codiac 26.05.2010. 15:04

utorrent usporava surfanje ako ga neznas podesiti. privatni torrenti su super stvar za ljude koji dosta skidaju i negase komp a sve ostalo su kompromisi.

pomoć si dobila, na javnim torrentima neces imati dobru brzinu skidanja bez obzira na program, trebaš se regati na neke privatne sajtove ili nastaviti skidati sa RSa.

corrina 26.05.2010. 15:39

kao što netko reče naše brzine su preslabe da privatne torrente

ako ovo zoveš onda se stvarno nisi toliko trebao truditi
ipak hvala i za ovo :dobar:

morph 26.05.2010. 15:55

@corrina

Par mogucnosti:
1.Portovi ti nisu otvoreni
2.Od tih 16 seedera vecina (ili svi) limitiraju brzinu jer ih nitko ne prisiljava da dijele ili jednostavno imaju losu upload brzinu zbog ogranicenja ISP-a

U prvom slucaju - portforward.com, u drugom ne mozes nista (osim ovog sto ti je vec predlozeno).

corrina 26.05.2010. 17:19

@morph da li bi mi mogao pomoći malo oko tvog prijedloga za prvu stavku, ne snalazim se baš dobro na onoj str. u biti ne znam šta bi trebala napraviti

imam edimax AR-7084B statični router i na njega spojen NETGEAR 54 Mbps Wireless Router WGR614v7 koji mi služi za spajanje preko laptopa

torrente skidam na stolni komp ako to ima ikakve veze :stoopid:

warlock25 28.01.2011. 15:13

Ljudi da li netko koristi auto categorizer i azcatdest plugin?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54.