|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jako dobar laptop, iako mi onaj osnovn budzet nije bas neki osnovni. ![]() Pod osnovni sam mislio da je oko 2000-3000kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Typefeleri - "S opisom nastavljamo dalje i to oko bučnih stranica prijenosnika", u specs 2x USB 3.0, 1x USB 2.0. I dalje se gura "idiot minimalizam" pa je "problem" staviti status led - ice ispod ekrana ili povrh tastature, sve skupa 3 USB - a je čak i dobro u odnosu na neke druge, kombinirani MIC In / Speaker Out da se nebi stavilo još jedan 3,5 konektor ne treba ni komentirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jedan memorijski slot je novi vrhunac prodavanja muda pod bubrege. Kad me netko pita koji laptop da kupe za 5-6tkn - ne znam šta da kažem. Doslovno se sve svodi na odabir manjeg smeća i figu u džepu da neće puno na servis.
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Riječ "bučnim" se sigurno u wordu ili bilo kojem proofing alatu neće pokazati kao greška ![]() Značajno se smanjio broj tipfelera i nije mi jasno čemu ovakav post ako se neki i potkrade, kao što je jedan u ovome tekstu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
I onda nekidan rastepem nekog Akera, sličnog cjenovnog ranga. Mjesta za 2 diska, 4 memorijska modula, mpcie. Šteta što ih prati teret smeća ![]() Ontopic, ovi U procesori su mi totalno razočaranje, to sam na papiru izgleda dobro.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.03.2015. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
V3-771 i 772g su cist solidni laptopi. U quad varijanti ak se ne ugasi turbo temperatura malo podivlja, ali na ono sto ja Acer prije prodavao je skok gore.
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 22.03.2015. u 18:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
da li jamstvo pokriva sve 3 godine i rad servisa i dijelove, ili samo prvu godinu rad servisa i dijelovi, a druge dvije godine samo dijelovi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Što se tipfelera tiče, imate opet napisan "catche" umjesto cache. Za dodatnu provjeru teksta možete koristiti hascheck. Neće isto ponuditi besprijekorno točne rezultate, ali je bolji od Word spellcheckera. Kod ovakvih tehničkih tekstova je uvijek problem jer se koristi puno stranih pojmova. Samo polako, iako nekad imate takvih banalnih previda, imam dojam da je samo još netko jednom proletio kroz tekst da bi se riješila polovica pogrešaka. ![]()
![]() |
#16 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Vidim da se nelos broj javilo u ovaj topic da bi napomenuli na 'tiskarske' greske ![]() Mozda ne bi bilo lose da se neki forumas javi koji bio obavio lektorski dio clanka? Netko tko je vjestiji s hr jezikom ofc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#18 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije loše. Pogotovo znam kakvi su i7 2600k i i5 3570k integruše. Ništa ne trza glede tipa youtube na 1080p i pogotovo HTML5. Svjestan sam toga da stolni i mobilni cpu nisu jednaki. Za integrušu sam zaključio da Intel jako napredovao od početka Sandy Bridge na dalje. Za Della mi svidio minimalizam, tj ravno, tanije i lakši skoro najmanje 3 kg. Ali nisam zadovoljan škrtom malom rezolucijom upakirano na 15,6" i još gore glossy prikaz. Iskreno, nemam veliku potrebu za nVidia i ATI jer ne igram. Od laptopa očekujem čvrste šarke, bolja autonomija (u tu priču ulazi integruša zbog manjeg zagrijavanja ) Ja bi autoru pohvalio na slike ( iako moje oko primjetilo na nekik mjestima fotoaparat poprimio dead pixel. Možda do prašine u objektivu)
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|