![]() |
Dell Insprion 3543 – i7 Broadwell-U inside
Hrvoje je testirao Inspiron 3543.
|
Jako dobar laptop, iako mi onaj osnovn budzet nije bas neki osnovni. :D
Pod osnovni sam mislio da je oko 2000-3000kn :D |
Typefeleri - "S opisom nastavljamo dalje i to oko bučnih stranica prijenosnika", u specs 2x USB 3.0, 1x USB 2.0.
I dalje se gura "idiot minimalizam" pa je "problem" staviti status led - ice ispod ekrana ili povrh tastature, sve skupa 3 USB - a je čak i dobro u odnosu na neke druge, kombinirani MIC In / Speaker Out da se nebi stavilo još jedan 3,5 konektor ne treba ni komentirati. |
Onome ko je smislio i implementirao touchpad na ovoj seriji laptopa treba odsjec' ruku.
|
Citiraj:
Jedan memorijski slot je novi vrhunac prodavanja muda pod bubrege. Kad me netko pita koji laptop da kupe za 5-6tkn - ne znam šta da kažem. Doslovno se sve svodi na odabir manjeg smeća i figu u džepu da neće puno na servis. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Riječ "bučnim" se sigurno u wordu ili bilo kojem proofing alatu neće pokazati kao greška :wtf2: Značajno se smanjio broj tipfelera i nije mi jasno čemu ovakav post ako se neki i potkrade, kao što je jedan u ovome tekstu. |
Citiraj:
Ontopic, ovi U procesori su mi totalno razočaranje, to sam na papiru izgleda dobro. |
Kad i jesu smece. Ali sad im se pridruzje i ova druzina zvucnih imena. Acer ce postati manje smece jer ce konkurencija porasti. :D
|
Citiraj:
|
da li jamstvo pokriva sve 3 godine i rad servisa i dijelove, ili samo prvu godinu rad servisa i dijelovi, a druge dvije godine samo dijelovi ?
|
Pokriva sve, iako to nepiše u jamstvenom. Tj. tako su rekli dok sam se raspitivao.
|
Što se tipfelera tiče, imate opet napisan "catche" umjesto cache.
Za dodatnu provjeru teksta možete koristiti hascheck. Neće isto ponuditi besprijekorno točne rezultate, ali je bolji od Word spellcheckera. Kod ovakvih tehničkih tekstova je uvijek problem jer se koristi puno stranih pojmova. Samo polako, iako nekad imate takvih banalnih previda, imam dojam da je samo još netko jednom proletio kroz tekst da bi se riješila polovica pogrešaka. :D |
Imate u nazivu grešku: Inspiron. U članku, ovoj temi i na FB :)
|
Sviđa mi se, volio bi vidjeti i3 ili i5 proceve unutra sa nižom cijenom.
Dakako većom rezolucijom |
Vidim da se nelos broj javilo u ovaj topic da bi napomenuli na 'tiskarske' greske :D
Mozda ne bi bilo lose da se neki forumas javi koji bio obavio lektorski dio clanka? Netko tko je vjestiji s hr jezikom ofc :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za Della mi svidio minimalizam, tj ravno, tanije i lakši skoro najmanje 3 kg. Ali nisam zadovoljan škrtom malom rezolucijom upakirano na 15,6" i još gore glossy prikaz. Iskreno, nemam veliku potrebu za nVidia i ATI jer ne igram. Od laptopa očekujem čvrste šarke, bolja autonomija (u tu priču ulazi integruša zbog manjeg zagrijavanja ) Ja bi autoru pohvalio na slike ( iako moje oko primjetilo na nekik mjestima fotoaparat poprimio dead pixel. Možda do prašine u objektivu) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:12. |