|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, kak je počelo drugo...nekak mi smrdi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
0:0 -kraj tekme. Očekivao sam nerješeno, i tak sam stavio na kladi. Zdrmao sam nizuzemce x, sad još čekam talijane(x), slovence(x) i litvu(x). Pa trljam ruke:clap: . Listić x-eva sam odigrao.
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kak zgledi fulal si. Moja sućut. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovu tekmu je najbolje kaj prije zaboraviti ![]() Mislim da bi bilo bolje da su Bošnjak i Jerko Leko igrali od početka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Dotičnog baklaša kaj je Balabanu bacio baklju pod noge bi za jaja objesio na bansku sablju. Nakon one prestve par nabrijanih kretena možemo bit sretni d aumjesto nas Bugari ne odu u njemačku a nas isključe.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
U izvršnu vlast?ne hvala! Radije ja ostajem kod svog studija prava. Ali činjenica je da su nam opet par debila nanjeli ogromnu štetu. Kaj misliš kak će se sad nejmačka murija ponašat na svjetskom prvenstvu prem anašima? Prekoapt će svakoga od glave do pete i za najmanji prijestup će svi najebat. Samo e stavr da i u nogometu treba špčistiti da se tipovi tipoa SInovčić, Štimac i Mamić ne razmeću i prave sranja
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Sto se tice opet pregledavanja, Dinamo kad je igrao sa Stuttgartom buseve iz Zagreba su pregledali skoro do zadnjeg sarafa a ljudima dobro da nisu gurali prst ... ![]() I da, ako sad Marković kaže da smo izgubili kandidaturu za EU 2012 zbog ovoga, znajte da je to jedna ČISTA LAŽ. (A vrlo vjerojatno otpadamo)
![]() |
![]() |
#13 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja sam cuo spike da su se potukla armada i torcida.Kao netko iz Torcide je bacio baklju u teren i onda je netko iz armade prigovorio,a dalje znamo...sada pitaj boga sta je bilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|