PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Cro-hun (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26584)

Dawar 12.10.2005. 20:20

Cro-hun

Kaj mislite kako će završit. Ajde da vidimo prije kraja koga najbolje prati sreća.
Ja mislim 1:0 za nas.

tor 12.10.2005. 20:40

Je, kak je počelo drugo...nekak mi smrdi.:eek:

Gigi1 12.10.2005. 21:43

0:0 -kraj tekme.
Očekivao sam nerješeno, i tak sam stavio na kladi. Zdrmao sam nizuzemce x, sad još čekam talijane(x), slovence(x) i litvu(x). Pa trljam ruke:clap: . Listić x-eva sam odigrao.

Bran 13.10.2005. 14:08

Kak zgledi fulal si. Moja sućut. :(

Dawar 13.10.2005. 14:20

Citiraj:

Originally posted by Bran
Kak zgledi fulal si. Moja sućut. :(
NISAM tekma je namještena fuuuuuj. :D LOLOLOLOL!!!!!! Nažalost nemam sreće nikad dobro da se nisam kladio.

Jelc 13.10.2005. 14:38

Ovu tekmu je najbolje kaj prije zaboraviti:(
Mislim da bi bilo bolje da su Bošnjak i Jerko Leko igrali od početka.

Isus 13.10.2005. 21:33

Dotičnog baklaša kaj je Balabanu bacio baklju pod noge bi za jaja objesio na bansku sablju.

Nakon one prestve par nabrijanih kretena možemo bit sretni d aumjesto nas Bugari ne odu u njemačku a nas isključe.

ZED 13.10.2005. 21:41

Citiraj:

Originally posted by Isus
Dotičnog baklaša kaj je Balabanu bacio baklju pod noge bi za jaja objesio na bansku sablju.

Nakon one prestve par nabrijanih kretena možemo bit sretni d aumjesto nas Bugari ne odu u njemačku a nas isključe.

Najbolje bi bilo da odes u drotove i sve ih pohapsis:D

buljo 14.10.2005. 01:01

Citiraj:

Originally posted by ZED
Najbolje bi bilo da odes u drotove i sve ih pohapsis:D
bar bi se vozio na lepim motorčekima...:D

Isus 14.10.2005. 13:58

U izvršnu vlast?ne hvala!

Radije ja ostajem kod svog studija prava.
Ali činjenica je da su nam opet par debila nanjeli ogromnu štetu. Kaj misliš kak će se sad nejmačka murija ponašat na svjetskom prvenstvu prem anašima?

Prekoapt će svakoga od glave do pete i za najmanji prijestup će svi najebat.

Samo e stavr da i u nogometu treba špčistiti da se tipovi tipoa SInovčić, Štimac i Mamić ne razmeću i prave sranja

Emissary 15.10.2005. 00:47

Citiraj:

Samo e stavr da i u nogometu treba špčistiti da se tipovi tipoa SInovčić, Štimac i Mamić ne razmeću i prave sranja
Hrvatski, molim! :D

Zond 15.10.2005. 11:16

Citiraj:

U izvršnu vlast?ne hvala!

Radije ja ostajem kod svog studija prava.
Ali činjenica je da su nam opet par debila nanjeli ogromnu štetu. Kaj misliš kak će se sad nejmačka murija ponašat na svjetskom prvenstvu prem anašima?

Prekoapt će svakoga od glave do pete i za najmanji prijestup će svi najebat.

Daj ne cajpri gluposti. Prekapanje malo sutra, onda bi ulazak na tribinu počeo u 6 ujutro. Za tvoju informaciju, u Portugalu a i Francuskoj nakon priča o super pregledavanju bilo je toliko situacija gdje je ekipa ulazila bez karte, sa pivama i slično.
Sto se tice opet pregledavanja, Dinamo kad je igrao sa Stuttgartom buseve iz Zagreba su pregledali skoro do zadnjeg sarafa a ljudima dobro da nisu gurali prst ... :D (Dakle i prije ovoga murja je radila pretrese)

I da, ako sad Marković kaže da smo izgubili kandidaturu za EU 2012 zbog ovoga, znajte da je to jedna ČISTA LAŽ. (A vrlo vjerojatno otpadamo)

giga 15.10.2005. 22:20

Ja sam cuo spike da su se potukla armada i torcida.Kao netko iz Torcide je bacio baklju u teren i onda je netko iz armade prigovorio,a dalje znamo...sada pitaj boga sta je bilo...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43.