|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATi-evi budući driveri će iskorištavati Dual-Core procesore
Pa, sretni korisnici takvog proca već mogu polako upotrebljavati te stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
CooL ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
A kad bude nVidija prekopirala atijevu foru ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Koliko ja znam, nVidija interno već odavno sprema dual-core podršku. Službeno bi se trebala pojaviti u 8x.xx seriji drivera, pretpostavljam prvom ili drugom službenom releasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad poprave sranje s Far Cryem i Battlefieldom 2 onda ću stavit nove drivere. Do tada su 4.9 najbolji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam neki dan kod frenda igrao na R350 i sve je išlo fino. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Isto je bilo i sa unified shader arhikteturom bljuj i povrać-koliko čujem već su najavili takav GPU ![]() A možda čak danas-sutra za ljubitelje kvalitetnog vizualnog prikaza uspiju i implementirati HDR i AA . Mislim-da se i jedno i drugo može koristiti istovremeno uz ah, "igrive" perfomanse....mislim ono...stvarno...i tako to... ![]() Fakat mi je to malo čudno-Far Cry npr. ne koristi ni H od HDR-a (gledajući na specifikacije HDR-a). To je samo više-manje bloom efekt i malo šminke, čudi me da se ne može postići neki prihvatljiv frame-rate uz korištenje AA???:confused: Da spriječim beskorisne rasprave-ovo za Far Cry nisam iz prsta isisao nego pročitao kaj je o tome imala za reći ekipa koja je radila tu igru. No da, moje je osobno mišljenje da bi se boljom podrškom kaj se tiče drivera to dalo poboljšati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I bez ijedne zakrpe, prvu sam stavio tek 1.3 jer sam se htio igrati sa nekim điđama kaj su dodali. Makar-neki su znali imati problema sa 5.8 verzijom. Uzmi drivercleaner, sve dobro očisti pa probaj onda. Ili-još možeš probati spremiti sve saveove i re-instalirati igru. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Jer to ona ista ekipa koja je odjednom prešla iz nVidijinog u ATI-jev program za razvoj igara i to premda je potonji nekvalitetniji? Manje kvalitere u ovom slučaju = više love. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probajte sa Omega driverima ![]() Osim toga znao mi se zacrniti ekran (teksture nestale,samo su svijetla od auta i rasvijeta još svijetlila),a kad sam imao Omegu toga više nije bilo.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Ma probo sam ja i Omega i DNA drivere i ista stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nisam 100% ziher, ali mislim da nisu. E sad-tko se to po tebi prodao? Ubisoft? Ili Crytek? Budući da svi očekuju Far Cry Instinct za Xbox 360 bit će da su se malo bolje slizali i sa znamo-već-kim ![]() To sve ipak nema veze sa činjenicom da je u nekim igrama moguće koristiti HDR ali ne i AA. Barem na Nvidii. Pitanje je i koliko je HDR iskoristiv (onako kako je zamišljen) na sadašnjim monitorima. Tu je jedan dobar članak na tu temu: http://www.bit-tech.net/hardware/200...hdr_edr/1.html Krasan display, onak "jeftiniji", samo za odlikaše. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|