|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
problem brzina
pozz na t-comu sam i imo sam brzinu 10 Mb/s konstatno a parnica mi je imala propousnost 18Mb/s, i sad u zadnje vrijeme mi je brzina pala na 5Mb/s zvao sam t-com službu više puta bez pravog odgovora osim što su rekli da je sa njihove strane sve ok. koristim sx 763 kao ruter i Thompson TG782 kao modem i to sve radi super! sad neznam dali može biti moja oprema problem? ovo mi piše u modemu: DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 646 / 6.357 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 0,97 / 11,24 sad nevidim na openwrt gde ta opcija za Bandwidth |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ti podaci se vide u modemu i ti su jedino relevantni. Imas trenutno brzinu 5Mb/s i ak placas 10, onda te varaju. Prijavljuj kvar dok ti to ne rijese, i trazi da ti vrate nofce za period dok si placao 10, a isporucivali su ti 5 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jednom davno sam napisao, a sada ponavljam. Provjerite si kućnu instalaciju. Od kućnog priključka do modema. Svaki spoj, a pogotovo loš spoj jako puno utječe na vezu. a ako instalacije ide ispod tepiha, pa ispod vrata ... katastrofa. Ako je priključak vani na fasadi kuće u kutiji, sigurno je spoj zelen od vlage, a ako je na tavanu kuće (zračna mreža) pregledaj žice. Ako su crne, rastavi, oblankiraj do bakra i ponovo spoji. Ako si u zgradi, a prije navedeno si provjerio, zovi SZK i budi dosadan dok ne riješe problem. Takva degradacija linije može biti samo iz navedenog razloga.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Drugačije neide. Centrale su u redu, podzemne parice su uredu u 99% slučajeva. Problemi nastaju u zračnoj mreži (gdje je još ima) ili na kućnim instalacijama. Monter sam bio u T-com 28 godina. Uzeo sam otpremninu i sad sam u Njemačkoj. Prodajem pamet za veliku lovu.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kažeš 99% onda ja imam hebene sreće da sam u onih 1%
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
neznam više,hebe lud zbunjenog! prijavljujem kvar svaki treči dan, čim jave sms-om da su ga odklonili i tako nadogled pa čemo vidjet kome če dojadit ![]() kod mene je instalacija 1000% ok, rađena prija 3 mjeseca, zadnji razgovor sa operaterom mi je reko da je problem u centrali pa čemo vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ima nas više na jednom izvodu ali izgleda da sam se ja jedini žalio, ostalima je valjda glavno da radi, a i dobivam oko 2,5Mbita tak da je njima to ok.
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
plati jedan mjesec na veču brzinu, pa vrati opet na onu koju želiš ostat če ti max što može parica podnesti nemoraš zahvaljivati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|