![]() |
problem brzina
pozz
na t-comu sam i imo sam brzinu 10 Mb/s konstatno a parnica mi je imala propousnost 18Mb/s, i sad u zadnje vrijeme mi je brzina pala na 5Mb/s zvao sam t-com službu više puta bez pravog odgovora osim što su rekli da je sa njihove strane sve ok. koristim sx 763 kao ruter i Thompson TG782 kao modem i to sve radi super! sad neznam dali može biti moja oprema problem? ovo mi piše u modemu: DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 646 / 6.357 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 0,97 / 11,24 sad nevidim na openwrt gde ta opcija za Bandwidth |
Ti podaci se vide u modemu i ti su jedino relevantni. Imas trenutno brzinu 5Mb/s i ak placas 10, onda te varaju. Prijavljuj kvar dok ti to ne rijese, i trazi da ti vrate nofce za period dok si placao 10, a isporucivali su ti 5 ;)
|
Buš ga videl... Paket se zove 5 - 10 Mbita.
|
Jednom davno sam napisao, a sada ponavljam. Provjerite si kućnu instalaciju. Od kućnog priključka do modema. Svaki spoj, a pogotovo loš spoj jako puno utječe na vezu. a ako instalacije ide ispod tepiha, pa ispod vrata ... katastrofa. Ako je priključak vani na fasadi kuće u kutiji, sigurno je spoj zelen od vlage, a ako je na tavanu kuće (zračna mreža) pregledaj žice. Ako su crne, rastavi, oblankiraj do bakra i ponovo spoji. Ako si u zgradi, a prije navedeno si provjerio, zovi SZK i budi dosadan dok ne riješe problem. Takva degradacija linije može biti samo iz navedenog razloga.
|
Tocno od rijeci do rijeci. :thumbup:
|
Potpis :D, meni u onoj kutiji na stupu popravljali na isti način :D.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neznam više,hebe lud zbunjenog!
prijavljujem kvar svaki treči dan, čim jave sms-om da su ga odklonili i tako nadogled pa čemo vidjet kome če dojadit:goood: kod mene je instalacija 1000% ok, rađena prija 3 mjeseca, zadnji razgovor sa operaterom mi je reko da je problem u centrali pa čemo vidjet. |
Citiraj:
Ima nas više na jednom izvodu ali izgleda da sam se ja jedini žalio, ostalima je valjda glavno da radi, a i dobivam oko 2,5Mbita tak da je njima to ok. |
Citiraj:
|
ivankovo
mene su sad upravo zvali da če doči tehničar promjenit ruter odnosno izbacit ovaj thomson |
plati jedan mjesec na veču brzinu, pa vrati opet na onu koju želiš
ostat če ti max što može parica podnesti nemoraš zahvaljivati |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |