|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Due Dilligence: TIS d.o.o.
Zanima me ima li tko kakvog iskustva s doticnim drustvom ? Vidim cesto imaju oglase na mojposao, traze i po nekoliko ljudi odjednom. Ima li tko saznanja jer to zbog velike fluktuacije ljudi ili velikog obima posla? Igrom slucaja sam bio u tom drustvu u dva tri navrata i atmosfera mi se cinila losom (doduse tad su imali odredjenih issues poslovne naravi) that was 3 years ago. Kako je danas? Uglavnom svaki info je dobrodosao. EDIT: Naravno da je due diligence s jednim L |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Iz mog (nažalost) prebogatog iskustva s takvim firmama koje konstantno traže ljude (a nije student servis u pitanju), proizlazi samo jedna preporuka - izbjegavati (osim ako ti baš gori vezano za novce). Ali kako nije vezano direktno za tu firmu pričekaj još pokoju pametnu pri-spodobu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
A znam i meni je gorilo, pogotovo po završetku lita kad je tribalo plaćat fax. Ali onda se nemaš šta mislit, nego se prijavit, i ako upadneš svaku pauzu na poslu iskoristit za traženje novog/boljeg posla ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Thing is i nisu bas mali, dugo vec opstoje, radili s/za Kapsch u CRO naprimjer imali i par dobrih projekata sto ja znam iz tog "akcidenta" pred par godina A sta da kazem, trenutno guslam los job pa ako nista bar bi bila promjena tlacitelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma rokam te prijave na tekucoj vrpci ![]() ![]() A posto dam da me se tlaci (thanks kriza/secesija), poslat cu i njima. I dalje je svaki info dobrodosao though |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|