![]() |
Due Dilligence: TIS d.o.o.
Zanima me ima li tko kakvog iskustva s doticnim drustvom ?
Vidim cesto imaju oglase na mojposao, traze i po nekoliko ljudi odjednom. Ima li tko saznanja jer to zbog velike fluktuacije ljudi ili velikog obima posla? Igrom slucaja sam bio u tom drustvu u dva tri navrata i atmosfera mi se cinila losom (doduse tad su imali odredjenih issues poslovne naravi) that was 3 years ago. Kako je danas? Uglavnom svaki info je dobrodosao. EDIT: Naravno da je due diligence s jednim L |
Iz mog (nažalost) prebogatog iskustva s takvim firmama koje konstantno traže ljude (a nije student servis u pitanju), proizlazi samo jedna preporuka - izbjegavati (osim ako ti baš gori vezano za novce).
Ali kako nije vezano direktno za tu firmu pričekaj još pokoju pametnu pri-spodobu :D |
Naravno da naznaka "Pocetak rada: Odmah" moze biti vrlo indikativna. A kao sto i rekoh pred 3 god su mi djelovali jako komorno u toj firmi.
OT: Za lovu uvijek gori :D |
A znam i meni je gorilo, pogotovo po završetku lita kad je tribalo plaćat fax.
Ali onda se nemaš šta mislit, nego se prijavit, i ako upadneš svaku pauzu na poslu iskoristit za traženje novog/boljeg posla :D |
dobro ti je kolega rekao... te sitne firmice koje stalno traže ljude, a konstatno imaju xy zaposlenih su obično mlado od bježi od toga.
naravno ako je para imperativ onda nemaš kaj birati. |
Thing is i nisu bas mali, dugo vec opstoje, radili s/za Kapsch u CRO naprimjer imali i par dobrih projekata sto ja znam iz tog "akcidenta" pred par godina
A sta da kazem, trenutno guslam los job pa ako nista bar bi bila promjena tlacitelja :) |
ma oke mali/srednji... sve je to obično isto ako se konstantno objavljuju, ali ako već imaš shit job onda te ništa ne košta da probaš negdje drugdje.
|
Ma rokam te prijave na tekucoj vrpci :) morao sam uspostaviti tracking sistem da znam kome sam sto poslao :)
A posto dam da me se tlaci (thanks kriza/secesija), poslat cu i njima. I dalje je svaki info dobrodosao though |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |