|
![]() |
#1 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Cedar Mill
prvo - ljepo je vidjeti da se krešo digao iz mrtvih ... kao i svaki intelas s veseljem gledam na ovo, 'Intel is almost back on the road' ali otvorio sam ovu temu samo radi toga sto denis arunovic alijas beren nece vise morati pisati, u svojim subjektivnim clancima u bug-u, pod kritiku intelovim procesorima 'previse se grije' ![]() NHF
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
He, he pa čovik je pisao istinu, ne? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Da, čini se da stvarno u svojim "subjektivnim" člancima neću više pisati da se više griju. Jedini je problem što će sa starom arhitekturom i dalje u većini testova imati niže performanse, a standardno i višu cijenu. Heh, ako nastave po starom, vjerojatno ćeš za novi proc trebati i novu ploču. Pa ti kupuj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
stvarno su ti clanci prva liga da nebi neko krivo skuzio pametan si decko, ali steta kaj si aemdeovac hahaha ![]()
![]() |
#6 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Pa nisam ja AMD-ovac toliko koliko ne volim firme koje korisnicima prodaju muda pod bubrege na računa stare slave i onda ih još s uber marketingom uvjere kako su kupili najbolju stvar na svijetu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
jer su sve ovo sto je i beren napisao cinjenice... i ja sam prije furao intela... tako da se ne mogu completeley nazvazi amd-ovcem, ali mogu reci jedno, a to je da sam vidio mnogo mnogo intela na djelu, i po performansama, i po grijanju kako je netko vec gore spomenuo, a svakako sto je i najvaznija cinjenjica - cijena, prilicno zaostaju za amd-om. konkretno, ne bi lagao da je drugacije, i govorio u korist amd-a da nije tako.... ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 11.10.2005. u 11:00. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|