![]() |
Cedar Mill
prvo - ljepo je vidjeti da se krešo digao iz mrtvih ...
kao i svaki intelas s veseljem gledam na ovo, 'Intel is almost back on the road' ali otvorio sam ovu temu samo radi toga sto denis arunovic alijas beren nece vise morati pisati, u svojim subjektivnim clancima u bug-u, pod kritiku intelovim procesorima 'previse se grije' ;) NHF |
He, he pa čovik je pisao istinu, ne?:D
|
Da, čini se da stvarno u svojim "subjektivnim" člancima neću više pisati da se više griju. Jedini je problem što će sa starom arhitekturom i dalje u većini testova imati niže performanse, a standardno i višu cijenu. Heh, ako nastave po starom, vjerojatno ćeš za novi proc trebati i novu ploču. Pa ti kupuj... ;)
|
stvarno su ti clanci prva liga da nebi neko krivo skuzio
pametan si decko, ali steta kaj si aemdeovac hahaha ;) |
Re: Cedar Mill
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nisam ja AMD-ovac toliko koliko ne volim firme koje korisnicima prodaju muda pod bubrege na računa stare slave i onda ih još s uber marketingom uvjere kako su kupili najbolju stvar na svijetu. :) |
Citiraj:
jer su sve ovo sto je i beren napisao cinjenice... i ja sam prije furao intela... tako da se ne mogu completeley nazvazi amd-ovcem, ali mogu reci jedno, a to je da sam vidio mnogo mnogo intela na djelu, i po performansama, i po grijanju kako je netko vec gore spomenuo, a svakako sto je i najvaznija cinjenjica - cijena, prilicno zaostaju za amd-om. konkretno, ne bi lagao da je drugacije, i govorio u korist amd-a da nije tako.... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |