|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Fortron 550W - ventilator
Imam napajanje Fortron FSP550-60PLN 550W i ventilator se dosta čuje u stvari on mi je najglasniji dok su ostali ventilatori jako tihi pa sam mislio da ga zamjenim pa bi molio da mi preporučite neki tih ventilator od 80mm, a da dobro hladi napajanje. ![]() I još me zanima da li je promjena jednostavna, da li treba lemiti žice od ventilatora ili ima konektor pa se samo natakne?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
OT-daš tolke pare za napajanje s ventom od 80cm:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ccc, da je netko pročitao moj review prije kupnje... ![]() Ok, situacija je ovakva. Ako se dobro sjećam, Fortron nema naljepnicu tako da ga se može otvoriti bez poništavanja garancije. Ako ima, onda si u gabuli i ne preporučam otvaranje. Dakle, otvori napajanje ako nema naljepnicu, pogledaj, baci slikice, možeš napraviti i neku gujdu o zamjeni venta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja sam tek danas vidio tvoji temu o napajanjima ![]() Nije meni problem nešto zalemiti, samo sam pitao, imam ja Weller profesionalnu lemilicu tako da nema frke, imam i pumpicu i sve što treba ![]() Oće ovaj ventilator biti dobar: ventilator papst 80mm, 19db, n/2gmle, šta misliš?? Kad budem mijenjao ventilator stavit ću ovdje slikice ![]() Zadnje izmijenjeno od: No123. 30.09.2005. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Mislim da hoće, ali ako kupuješ vent, bit ćeš zadovoljan i sa Sharkoonom 2000. Očekujem par slikica, jesi čuo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo stigo vetilator - Papst 19db. Sve je spremno za operaciju Otvoreno napajanje i ventilator je spojen na polčicu preko konektora ali je konektor zaliven sa nekom smolom Ventilator je izvađen, a žice su presječene Ovako izgleda napajanje kroz otvor od ventilatora Novi ventilator je unutra, žice su skračene i zalemljene Sve u svemu operacija je bila jednostavna, Papst se uopće ne čuje ali mi se čini da manje piri od starog ventilatora mada je temperatura na Aux-u ostala ista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A jel sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
najbolji fan za zamjenit u psu je defitivno panaflo (ne dobavljiv jos kod nas [svi spmamat sve forume informatickih firmi da ga uvezu ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
Bravo! ![]() Kad smo kod manjeg protoka, to ti se čini jer se vent ne čuje ![]() Inače, svaka čast, lijepo izvedeno. Jesi isprobao kako radi stari vent van kućišta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
a zake nisi odlemio žice koje su na ventu? Tak sam ja na Enhanceu mjenjao 8cm vent.. Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
e viš meni je to bila prva stvar jer je puno jednostavnije na enhanceu to napravit nego se zajebavat s lotanjem oko PCBa.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ljudi moji jel moguće da ovaj Papst od 19db tako dobro hladi?? Sa starim ventilatorom kada sam stavio ruku iza ventilatora točno sam osjetio vruči zrak. S ovim novim Papstom osjeti se malo toplo, kao da vrti na minimumu. Kad liznem dlan da bude vlažan i stavim iza ventilatora osjetim da dlan malo hladi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Ja sam kod testiranja primjetio da stock vent izbacuje jako malo zraka. Sad, koliko je Papst bolji, ne znam, meni je malo čudna takva razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Znao sam da je stock vent smeće, ali da je toliko... |
![]() |
![]() |
|
|