|
![]() |
#1 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Problem s Toshiba laptopom
Pozdrav! Neznam vise sto da radim s ovim govnetom od laptopa.Kupljen je prije kojih godinu dana i do prije 3-4mj mu je crkla maticna ploca,,jos uvjek je pod garancijom i to su mi promjenili i vratili laptom kroz nekih 30tak dana.zadnjih par dana mi se cijelo vrijeme smrzne laptom,gledam film,odigram neku igricu bilo kaj sam se zbrjeka i stoji.Nemogu nista da napravim nego jednostavno ga iskopcati nasilno iz struje,nakom 5 puta ponovnog paljena napokon se sve digne i onda radi normalno cijeli dan,i sad malo prije gledam film i 2 puta se zbrejka..jednostavno nevjerujem,najrade bi ga bacio kroz prozor,,,neznam u cemu je problem,,mjerio sam temperaturu CPU ona je oko 58C na najvecem opterecenju...sta da radim s njim?stvarno ako netko zna ili ima slican problem nek mi javi... model je toshiba satellite A210-1AO Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako mislis "iskopcati nasilno iz struje"? ![]() Provjeri memoriju i hard. Antivirus? Windowsi? Event viewer?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
imam slicnan laptop i dosta slicnih frustracija sam dozivio na Visti.. Nakon sto sam stavio win7 64 bit totalno druga prica, sve radi savrseno i stabilno, nema smrzavanja, stekanja, budi se iz sleepa.. konacno postoje official driveri za HD2600 grafu pod win7, ostale drivere nadje automatski (osim cardslota)
![]() |
#5 |
Owner
|
...kada sam stavio win 7 tada jos nisam mogao naci drivere za graficku,,al probat cu ponovno staviti win 7... ..sto se tice even viewer-a mogu vam copy paste sto se dogadalo pa da vidite Level:Critical Time:00:16h Source:Kernel-Power The last sleep transition was unsuccessful. This error could be caused if the system stopped responding, failed, or lost power during the sleep transition. Onda ovo: Audit events have been dropped by the transport. The real time backup file was corrupt due to improper shutdown. Ovo:The Parallel port driver service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. The previous system shutdown at 0:49:23 on 17.11.2009 was unexpected. Ne kuzim sto je to?Ak netko moze objasniti!I sto se jos tice Even Viewera pise da ima oko 15.400 events i svi su Level: Warning Source:Servicing a nekoliko njih su error ili critical. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
stavi win7 + official ati drivere za Mobile radeon 2600 http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-64.aspx ovo je link za win7 64 bit, ima naravno za skinut i 32 bit. ati 2600 ima dosta problema sa Vistom tako da su vjerojatno driveri od graficke koji ti rade probleme na Visti.
![]() |
#8 |
Owner
|
bok.evo mene opet...stavio sam win7 i opet se tu i tam zamrzne...even viewer kaze ovo. Display is not active! Source - atikmdag Level - Critical Event ID - 43029 radi ovog se opet smrzne i sve stane i moram ga resetirati- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
![]() Pozdrav!! Imam Problem sa laptop toshiba satelite a210 upalim ga i pokaze mi start screan i kada ucita bios i krene na ocitavanje bot funkcija zamrzne se mjenjao sam mu hard disk i nista isti slucaj pa ako moze pomoc unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|