PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Problem s Toshiba laptopom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166788)

KrunoSTc 17.11.2009. 01:05

Problem s Toshiba laptopom

Pozdrav!
Neznam vise sto da radim s ovim govnetom od laptopa.Kupljen je prije kojih godinu dana i do prije 3-4mj mu je crkla maticna ploca,,jos uvjek je pod garancijom i to su mi promjenili i vratili laptom kroz nekih 30tak dana.zadnjih par dana mi se cijelo vrijeme smrzne laptom,gledam film,odigram neku igricu bilo kaj sam se zbrjeka i stoji.Nemogu nista da napravim nego jednostavno ga iskopcati nasilno iz struje,nakom 5 puta ponovnog paljena napokon se sve digne i onda radi normalno cijeli dan,i sad malo prije gledam film i 2 puta se zbrejka..jednostavno nevjerujem,najrade bi ga bacio kroz prozor,,,neznam u cemu je problem,,mjerio sam temperaturu CPU ona je oko 58C na najvecem opterecenju...sta da radim s njim?stvarno ako netko zna ili ima slican problem nek mi javi...
model je toshiba satellite A210-1AO
Hvala!

nino 17.11.2009. 08:05

Kako mislis "iskopcati nasilno iz struje"? :stoopid:
Provjeri memoriju i hard. Antivirus? Windowsi? Event viewer?

coconut 17.11.2009. 08:07

Probaj staviti noviji BIOS. Ako je gore zadnji, nosi ga opet na reklamaciju.

stereotyp 17.11.2009. 08:37

imam slicnan laptop i dosta slicnih frustracija sam dozivio na Visti..
Nakon sto sam stavio win7 64 bit totalno druga prica, sve radi savrseno i stabilno, nema smrzavanja, stekanja, budi se iz sleepa.. konacno postoje official driveri za HD2600 grafu pod win7, ostale drivere nadje automatski (osim cardslota)

KrunoSTc 17.11.2009. 12:09

...kada sam stavio win 7 tada jos nisam mogao naci drivere za graficku,,al probat cu ponovno staviti win 7...
..sto se tice even viewer-a mogu vam copy paste sto se dogadalo pa da vidite
Level:Critical
Time:00:16h
Source:Kernel-Power
The last sleep transition was unsuccessful. This error could be caused if the system stopped responding, failed, or lost power during the sleep transition.

Onda ovo: Audit events have been dropped by the transport. The real time backup file was corrupt due to improper shutdown.

Ovo:The Parallel port driver service failed to start due to the following error:
The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.

The previous system shutdown at 0:49:23 on 17.11.2009 was unexpected.

Ne kuzim sto je to?Ak netko moze objasniti!I sto se jos tice Even Viewera pise da ima oko 15.400 events i svi su Level: Warning Source:Servicing a nekoliko njih su error ili critical.

KrunoSTc 17.11.2009. 12:20

Citiraj:

Autor coconut (Post 1486605)
Probaj staviti noviji BIOS. Ako je gore zadnji, nosi ga opet na reklamaciju.

Sto se tice BIOS.a sad sam isao na toshiba stranicu i zadnji BIOS je od 15.06.2009.Pokrenuo sam setup i kaze da vec imam tu verziju BIOS-a sto znaci da su vjerojatno na servisu prije 4mj to stavili.

stereotyp 17.11.2009. 13:44

stavi win7 + official ati drivere za Mobile radeon 2600

http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-64.aspx

ovo je link za win7 64 bit, ima naravno za skinut i 32 bit.

ati 2600 ima dosta problema sa Vistom tako da su vjerojatno driveri od graficke koji ti rade probleme na Visti.

KrunoSTc 10.12.2009. 16:27

bok.evo mene opet...stavio sam win7 i opet se tu i tam zamrzne...even viewer kaze ovo.

Display is not active!
Source - atikmdag
Level - Critical
Event ID - 43029

radi ovog se opet smrzne i sve stane i moram ga resetirati-

ervajn 31.05.2014. 22:50

Problem sa laptop toshiba satelite a210

Pozdrav!! Imam Problem sa laptop toshiba satelite a210 upalim ga i pokaze mi start screan i kada ucita bios i krene na ocitavanje bot funkcija zamrzne se mjenjao sam mu hard disk i nista isti slucaj pa ako moze pomoc unaprijed hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27.