|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
DVD to DIVX
Dajte recite s kojim bi program( čićem/om ) moga obavit u naslovu navedenu radnju a da ima opciju da radi titlove, probao sam sa nekim sdvdrip ali mi daje katastrofalnu sliku nakon konvertiranja. Nije mi važno da li su titlovi paste-ani u film . Inače filmovi su u prosjeku oko 2,5 GB a nakon konvertiranja bi trebali biti najviše oko 1,1 ili 1,2 GB. Da li je moguće da se ne izgubi kvaliteta slike u nekoj velikoj mjeri? Usput i link bi dobrodošao nakon što preporučite program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Auto Gordian Knot Download: http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=Downloads Tutorial: http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialEN
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Auto Gordian Knot Izvrstan,jednostavan i ima lijepo sučelje Moras istalirat i DVD decripter da možeš radit s AGKom @Costa -jedno pitanje-ti bi trebao znat Odah na početku,kad mi analizira dvd-na početku mi zablokira(onaj mali programcić)... analizira...i analizira...dok ga ne ugasim(end task) i onda AGK reće nešto kao da je nešto progresive,sada se ne sjećam točno i nastavi dalje i na kraju dobro ispadne div-x,al ako ne stavim end task,on bi analizirao još cijelu noć i nebi niš postigao Koliko vama traje otprilike Jedan DVD-Div-X proces? meni cca2 h |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Jel ti to radi za svaki DVD?
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja to radim "ručno". DVD Decrypterom ripnem film, SubRipom prijevod, a VirtualDubModom i odgovarajućim encoderom kodiram u DivX.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
Mozes probati i skinuti noviju verziju jer mislim da su bas updateali DGMPGDec.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|