|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Sync alat
Pozdrav svima. Tražim neki program (za Windowse) koji može sljedeće: - kopirati datoteke u jednom smjeru s lokacije A na lokaciju B prema nekom predefiniranom rasporedu, - lokacija A je udaljeni FTP poslužitelj, a lokacija B je lokalni disk, - ne brisati datoteku na lokaciji A ako se obriše na B i obrnuto, - ne kopirati istu datoteku više od jednom (ne kopirati ponovno ako se nešto obriše na B, ali ostane na A). Zadnje sam što sam isprobao je GoodSync. I pretpostavljam da svaki sync alat može ostvariti prve 3 točke, ali zadnja je problem. Ne mogu naći niti jedan program koji to može. Ima možda netko ideju kako to riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
SyncToy koristim već godinu-dve i čisto OK to radi. Barem za ono kaj meni treba. Jedino mislim da nema schedule (ne koristim ga) nego ručno pokrećem sinkro po potrebi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
koristio sam synctoy dok mi ga nije instalacija kies-a syebala (thnx samsung na vašem known bugu koji je tada bio jednostavno to - known bug) i od onda sam prešao na https://allwaysync.com/ koristim doma i na poslu, za usb ladicu, za cloud... ono imam nevjerovatne šeme podešene s tim alatom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Bacio sam oko na Allway Sync i SyncBack, ali mi se čini da niti oni ne mogu pamtiti što su skinuli te ne ponavljati sync za te datoteke... Pokušavam sada skombinirati nešto sa post skriptom koja će zapisati u datoteku svaku syncanu datoteku te pri sljedećem syncu koristiti tu datoteku kao exclude listu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hm... ne znam da li to možeš napraviti na allwayu. jesi ga skinuo i probao ili samo online gledao? mislim pitam jer on ima stvarno kamaru opcija za podešavanje i sumnjam da nema nešto tipa exclude listu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
SyncBack nema exlude listu,ali ima opcije u kojima se definira šta raditi sa fajlovima u slučaju da ovo ono.Imaš simple i advanced opcije.Jesi pogledao te advanced filtere?
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Cak imas raznih GUI izvedenica za "pravi" Robocopy kao i razni forkovi. Google ti je prijatelj, kljucnu rijec imas.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|