![]() |
Sync alat
Pozdrav svima.
Tražim neki program (za Windowse) koji može sljedeće: - kopirati datoteke u jednom smjeru s lokacije A na lokaciju B prema nekom predefiniranom rasporedu, - lokacija A je udaljeni FTP poslužitelj, a lokacija B je lokalni disk, - ne brisati datoteku na lokaciji A ako se obriše na B i obrnuto, - ne kopirati istu datoteku više od jednom (ne kopirati ponovno ako se nešto obriše na B, ali ostane na A). Zadnje sam što sam isprobao je GoodSync. I pretpostavljam da svaki sync alat može ostvariti prve 3 točke, ali zadnja je problem. Ne mogu naći niti jedan program koji to može. Ima možda netko ideju kako to riješiti? |
SyncToy koristim već godinu-dve i čisto OK to radi. Barem za ono kaj meni treba.
Jedino mislim da nema schedule (ne koristim ga) nego ručno pokrećem sinkro po potrebi. |
koristio sam synctoy dok mi ga nije instalacija kies-a syebala (thnx samsung na vašem known bugu koji je tada bio jednostavno to - known bug) i od onda sam prešao na https://allwaysync.com/
koristim doma i na poslu, za usb ladicu, za cloud... ono imam nevjerovatne šeme podešene s tim alatom. |
SyncBackFree koristim.Ok je :)
|
Bacio sam oko na Allway Sync i SyncBack, ali mi se čini da niti oni ne mogu pamtiti što su skinuli te ne ponavljati sync za te datoteke...
Pokušavam sada skombinirati nešto sa post skriptom koja će zapisati u datoteku svaku syncanu datoteku te pri sljedećem syncu koristiti tu datoteku kao exclude listu. |
hm... ne znam da li to možeš napraviti na allwayu.
jesi ga skinuo i probao ili samo online gledao? mislim pitam jer on ima stvarno kamaru opcija za podešavanje i sumnjam da nema nešto tipa exclude listu. |
SyncBack nema exlude listu,ali ima opcije u kojima se definira šta raditi sa fajlovima u slučaju da ovo ono.Imaš simple i advanced opcije.Jesi pogledao te advanced filtere?
|
Citiraj:
Cak imas raznih GUI izvedenica za "pravi" Robocopy kao i razni forkovi. Google ti je prijatelj, kljucnu rijec imas. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |