|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
telekomi - korisnička podrška
Gledam malo gdje mi je jeftinije prijeći i vidim iskon i optimu za neki tel+int paket. Pa me zanima kakvu oni podršku za korisnike imaju, to mi je dosta važno jer ovdje gdje živim veza je katastrofa. Svako malo pukne pa ih onda moram zivkati da mi pročiste liniju.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
u tom slučaju ti je najbolje ostati na t-comu. Koliko imam iskustva, najbolju podršku ima t-com tj najbrže otklone problem na liniji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne samo to, Optima uopće ne može ništa na T-Com liniji, nego prijavit kvar, pa se čeka t-com danima, tjednima, mjesecima... Čak ti ne znaju ništa ni reći, osim "čekamo t-com, molim za strpljenje", a t-com ti u tom slučaju ne može/neće pružiti nikakvu informaciju... Ne znam za Iskon. Ostani na T-Comu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Nije tako samo za optimu. Ako je na tcom mrezi samo tcom to moze popravljat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Iskon ima isti problem - žice su od t-scuma i moraš čekati da njihovi kooperanti obave posao. Ali, moram priznati da je Iskon jako fer u tim slučajevima pa oprašta dobar dio mjesečnog računa. Meni su u firmi zbog 2 dana bez tel+int tražili plaćanje samo poziva prema mobilnim mrežama taj mjesec. Pozive prema fixnim brojevima su mi dali gratis. SZK je ok i kuži se u materiju, a osobito sam zadovoljan tehničkom podrškom koja posao obavlja vrlo profesionalno i znalački.
![]() |
#7 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Bnet ima dobru podršku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|