![]() |
telekomi - korisnička podrška
Gledam malo gdje mi je jeftinije prijeći i vidim iskon i optimu za neki tel+int paket.
Pa me zanima kakvu oni podršku za korisnike imaju, to mi je dosta važno jer ovdje gdje živim veza je katastrofa. Svako malo pukne pa ih onda moram zivkati da mi pročiste liniju. |
u tom slučaju ti je najbolje ostati na t-comu. Koliko imam iskustva, najbolju podršku ima t-com tj najbrže otklone problem na liniji.
|
Ne samo to, Optima uopće ne može ništa na T-Com liniji, nego prijavit kvar, pa se čeka t-com danima, tjednima, mjesecima... Čak ti ne znaju ništa ni reći, osim "čekamo t-com, molim za strpljenje", a t-com ti u tom slučaju ne može/neće pružiti nikakvu informaciju...
Ne znam za Iskon. Ostani na T-Comu. |
Nije tako samo za optimu. Ako je na tcom mrezi samo tcom to moze popravljat.
|
I Iskon ima isti problem - žice su od t-scuma i moraš čekati da njihovi kooperanti obave posao. Ali, moram priznati da je Iskon jako fer u tim slučajevima pa oprašta dobar dio mjesečnog računa. Meni su u firmi zbog 2 dana bez tel+int tražili plaćanje samo poziva prema mobilnim mrežama taj mjesec. Pozive prema fixnim brojevima su mi dali gratis.
SZK je ok i kuži se u materiju, a osobito sam zadovoljan tehničkom podrškom koja posao obavlja vrlo profesionalno i znalački. |
Iz mog iskustva sa iskonom, optimom i hateom, mogu reci da je hateova sluzba ipak najsposobnija. Za ostale ne znam...
|
Bnet ima dobru podršku.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:02. |