|
![]() |
#1 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Presario CQ62 disk problem
Bratić donio prilično izraubani lap...veli ne radi mi niš. Dakle,pali se,u bios ide,prvo paljenje cak je do recoverya winsa došao al tu se haltao. U biosu sam stavio da se digne boot WIN7 sa DVDa al bacao disk error. Ušao sam u BIOS i disk check išao raditi i izbaci mi: hard disk 1 quick (303) To bi značilo da je HDD doživio "kaput"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Okinava. Za probu ga možeš istestirati tvorničkim alatom sa Hiren's Boot CD-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
in-plane switched
Datum registracije: Sep 2013
|
mali bump za sličan laptop, cq 61. dalje od win logo screena neće, restarta i na crnom screenu izbaci: Boot Device Not Found Please Install an Operating System on Your Hard Disk Hard Disk (3FO) F2 System Diagnostics kad kliknem f2, dobijem: Hard Disk Not Exist također, u biosu pod boot device priority, hdd uopće nije izlistan. jel problem sam disk ili možda kontroler? pitam zato jer postoji mogućnost (besplatne) zamjene diska, dok u slučaju da je kontroler riknuo, zamjenska/nova ploča baš i nije alternativa. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pitaš ono šta je očito samo po sebi, izvadi hdd i vidi kako se ponaša kada ga spojiš na neki pc, ako ga "nema" u Bios - u onda je riknio a ako ga ima onda na lapu zeza kontroler ili spoj prema hdd - u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|