|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
F1
FFS, pa koliko taj hebeni Meklaren može imati nesreće???! Hebemu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I to ne prvi put ove sezone ![]() Gledam trku sa isključenim tonom, fakat ne mogu više slušati ova dva idiota... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
E sad ide onaj smiley što riga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa jebene gume!!! Nevjerovatno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
TO!! još 3 kruga!!! NE u box!!gogogogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Huan Pablo! grande cojones!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: F1
Citiraj:
Mjesta za sreću u F1 baš i nema previše. Pucanja motora,guma, nije to sreća/ne sreća. Il je zajebo proizvođač,momčad,il je vozač pretjerao s vožnjom. jedno od ovoga mora bit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Ja bih rekao da je Alonsa ove godine sreća ipak malo pomazila. A Kimija nije. Sreća je itekako bitna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
"Bolje se roditi bez one stvari nego bez sriće" - Arijana Čulina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Bolje se rodit bez kurca nego bez sreće-stara narodna ![]() bdw-godinama sam se čudio toj Čulini kako je baba samo lajava...onda sam sam saznao da je gemišt dalmoša i zagorca. Sada mi je sve jasno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
stvar sa gumam nije sreća, vec stvar proizvođača i setup-a bolida. kad govorimo o sreći sa gumama, onda najviše NESREĆE ima ferrari koji ne može kurca napraviti u utrkama jer su bridgestone gume u totalnoj banani ove sezone.. potpuni promašaj, i zbog toga ferrari gubi prvenstvo.. mislim, gledati barichela i michaela kako se vuku u kraju poretka, na pozicijama ispod 10mjesta, skoro pa svaku utrku, je smiješno.. očiti problem - GUME. ferrari garantirano raskida ugovor sa bridgestoneom, samo čekam dan.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ma montoya ima velika muda ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Prasićko se pali na Alonsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobro je još i završilo, al da Montoya ima muda ima.... Još da Raikkonen nije zajebo par puta pa bi bila dva Mclarena na postolju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A Kimi i Alonso imaju istu firmu guma. Kaj se tiće sreće-Kimiju je ove godine odlazio i motor ako si zaboravio. Najbolje mi je kad je Prasićko izjavio da je "Kimijeva guma u mehaničkom komtaktu sa šasijom bolida" a guma je otišla na vanjskom dijelu koji nema veze sa pričom... Neću ni pričati o tome da je najači inžinjer za aerodinamiku prošle sezone napustio Ferrari u prešao u konkurentsku momčad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
|
Sve si mislim da ako HTV otkupi prava na skijanje-svi ljubitelji tog sporta se mogu lagano ustrijeliti...samo mi još fali Prasićko da mi do kraja ubije volju za gledanjem bilo čega na HTV-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Prasićko je sad u banani, ali ga se sjecam od prije, kada je Hrvatska repka zgazila Dance na Europskom prvenstvu u engleskoj 96,kada je suker lobao šmajhela, prasicko je tada od srece i urnebesa razbio svoju novinarsku kabinu i susjednu opremu.lik je lomio sve oko sebe sam se culo trganje.uglavno prije se znao bas unjet u prijenos kadgod bi Hrvati igrali lik bi bio lud ko šiba.prije mi je bio puno bolji nego sad. da se vratim na f1, svaka čast montoyi potpuno zasluženo, samo mi je zao sata kaj je napocetku morao 2 put u box.volim takve vozače poput sata zbog njih i gledam f1.
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma ofako Mclaren ima najbolji bolid u F1 trenutno al to nista neznaci kad su im vozaci ono polu dobri...... efo sada kimi prazan bolid dvostruko jaci motor i nemoze proci pored slabasnog renaulta koji je pun puncat, Alonso je definitvno bolji vozac od njega i sa ono Kimi se izvrtio na stazi heh ae da gume okrivimo, ups ne nece ici Montoya je vozio sa totalno unistenom gumom 3puna kruga i nie se izvrtio,,,, to sto gume odlaze motori odlaze nema veze sa srecom a to sa Kimi-u motori odlaze je jednostavno njegova greska on unistava bolid vozi do samih granica sa je nepotrebno,,,, ali ova je utrka dokazala da je Alonso definitivno bolji vozac od Kimi-a drzo ga je iza sebe sa slabijim i tezim bolidom, Schumaher pojma nema kada se treba borit na stazi Rubens je zakon i ono povlacenje u boks je izgleda samo da se Schui probije ispred njega Kimi nie mogao proci Vilneva heh i odmah KIMI ima tezak bolid ono ovo ljevo desno mos mislit saubera da nemoze obic sa mclarenom smijesno jedva cekam sljedecu sezonu kada se vrati dobri stari V8 i manualni mjenjac nema vise automatiziranog starta, gumba za borbu i tih fora,,,,, da bude sfe fino kao i prije samo vozacke vjestine odlucuju o tome tko ce kako zavrsiti utrku a ne Boks taktitke sitne razlike u gumama kap vise ili manje u spremniku goriva,,,,,,, i za kraj heh ma bolje da sutim nesmijem ofdje pisat ono sa mislim on nasim itiotskim komentatorima koji vide samo "srebrene strijele" i "ledenog covjeka" uzbude se svaki puta kad ga vide na ekranu moroni,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Sad za ozbiljno Nema li svaki bolid limiter na broj okretaja koji se koristi pa stoga kad iz boksa kazu vrti motor na 18000o/min onda se on tako i vrti,makar i stil voznje utjece na to al ne i previse a pratimo li malo povjest nije KImiju motor rikavo samo ove sezone nego i proslih al to nije bilo tolko izrazeno jer mclaren nije bio bas nesto Cinjenica je da ovi u mclarenu previse forsaju Kimija a prvi u momcadi je sam ron dennis, dakle nije tu faktor sreca
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji su komentatori kreteni, to je nevjerojatno ![]() krug prije kraja, alonso kasni 5 sekundi i prikazano je da je 1-2s brži po krugu od montoye a ovaj komentator se dere iz petnih žila kako je utrka nevjerojatno neizvjesna i može li alonso stići montoyu ![]() I naravno:"BRAVO FIZIKO; DOŠEL JE DO ČETVRTOG MJESTA!" Srećom što postoji mute opcija |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
1.Polu-dobri vozači McLarena. da Fisiko je veliki genijalac naspram Montoyom. 2.nemože proć protiv Renaulta, pa trebalo mu je manje od jednog kruga da ga prođe. tako da buih prije rekao da ovaj nije imao snage pružit ikakav optor Fincu. 3.Kimmi je je bio na strategiji 1 zaustavljanja u boxu. Tako da je bio pun goriva. 4.Rubinjo je sam rekao da je vidio da nešto ne štima s bolidom, ispalo je da se guma probušila. 5.Ja sam Ferarrijeva, tako da me boli**** za Renault i Mclaren. Ovo je objektivno mišljenje, potkrijepljeno nepobitnim činjenicama.Koje zna svatko tko imalo prati F1. A ako i ne prati. To sve može saznat i potvrdit s par klikova mišem i 5 minuta svog vremena. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|