Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2005., 14:56   #1
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
F1

FFS, pa koliko taj hebeni Meklaren može imati nesreće???! Hebemu!
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:01   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
I to ne prvi put ove sezone
Gledam trku sa isključenim tonom, fakat ne mogu više slušati ova dva idiota...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2005., 15:05   #3
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
I to ne prvi put ove sezone
Gledam trku sa isključenim tonom, fakat ne mogu više slušati ova dva idiota...
Kakvi kreteni,kaže ovaj za Fisichela "Fizika"
E sad ide onaj smiley što riga
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:13   #4
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Pa jebene gume!!! Nevjerovatno!
Staro 04.09.2005., 15:14   #5
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

TO!! još 3 kruga!!! NE u box!!gogogogo
Staro 04.09.2005., 15:19   #6
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Huan Pablo! grande cojones!!
Staro 04.09.2005., 15:23   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Svaka čast, guma je bila sjebana do bola...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:23   #8
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Re: F1

Citiraj:
Originally posted by Mailman
FFS, pa koliko taj hebeni Meklaren može imati nesreće???! Hebemu!
Zašto svi govore nesreća za Mclaren, a sreća za renault.
Mjesta za sreću u F1 baš i nema previše.
Pucanja motora,guma, nije to sreća/ne sreća. Il je zajebo proizvođač,momčad,il je vozač pretjerao s vožnjom. jedno od ovoga mora bit.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:33   #9
Jelc
Super Moderators

Ja bih rekao da je Alonsa ove godine sreća ipak malo pomazila.
A Kimija nije.

Sreća je itekako bitna.
Staro 04.09.2005., 15:40   #10
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

"Bolje se roditi bez one stvari nego bez sriće" - Arijana Čulina
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2005., 15:43   #11
Komek
Premium
Moj komp

Komek's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
"Jer ako imaš srece mozda ti izraste ona stvar"

Komek je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:48   #12
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Mailman
"Bolje se roditi bez one stvari nego bez sriće" - Arijana Čulina

Bolje se rodit bez kurca nego bez sreće-stara narodna

bdw-godinama sam se čudio toj Čulini kako je baba samo lajava...onda sam sam saznao da je gemišt dalmoša i zagorca.
Sada mi je sve jasno
Staro 04.09.2005., 15:49   #13
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
stvar sa gumam nije sreća, vec stvar proizvođača i setup-a bolida.

kad govorimo o sreći sa gumama, onda najviše NESREĆE ima ferrari koji ne može kurca napraviti u utrkama jer su bridgestone gume u totalnoj banani ove sezone..
potpuni promašaj, i zbog toga ferrari gubi prvenstvo..

mislim, gledati barichela i michaela kako se vuku u kraju poretka, na pozicijama ispod 10mjesta, skoro pa svaku utrku, je smiješno..

očiti problem - GUME.

ferrari garantirano raskida ugovor sa bridgestoneom, samo čekam dan..
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 15:51   #14
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
ma montoya ima velika muda odvezo je ona 3 kruga ko pravi frajer al redatelja bi streljo glupi talijan nema pojma, mislim da je bio najgori prijenos u jako dugo vremena, sta se tice blazicka i onog drugog debila, obojicu treba na preodgoja, fisiko!? KAJ SU ZAJEDNO OFCE PASLI DA GA ON ZOVE FISIKO!?
Staro 04.09.2005., 15:57   #15
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ta dvojca se ocito pale na Raikonnena, jer jedino o cem melju i seru je on Za izbljuvat se
Staro 04.09.2005., 16:00   #16
Jelc
Super Moderators

Prasićko se pali na Alonsa
Staro 04.09.2005., 16:04   #17
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Trek
KAJ SU ZAJEDNO OFCE PASLI DA GA ON ZOVE FISIKO!?
To i mene neopisivo iritira....ali izgleda da mu je to nadimak?? (www.fisico.com)
Staro 04.09.2005., 16:05   #18
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Dobro je još i završilo, al da Montoya ima muda ima....

Još da Raikkonen nije zajebo par puta pa bi bila dva Mclarena na postolju...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 16:09   #19
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Gabre
očiti problem - GUME.
Ma nemoj.
A Kimi i Alonso imaju istu firmu guma.
Kaj se tiće sreće-Kimiju je ove godine odlazio i motor ako si zaboravio.

Najbolje mi je kad je Prasićko izjavio da je "Kimijeva guma u mehaničkom komtaktu sa šasijom bolida" a guma je otišla na vanjskom dijelu koji nema veze sa pričom...

Neću ni pričati o tome da je najači inžinjer za aerodinamiku prošle sezone napustio Ferrari u prešao u konkurentsku momčad.
Staro 04.09.2005., 16:12   #20
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Citiraj:

Najbolje mi je kad je Prasićko izjavio da je "Kimijeva guma u mehaničkom komtaktu sa šasijom bolida" a guma je otišla na vanjskom dijelu koji nema veze sa pričom...
ROFL, ali doslovno rofl kad je Ivica to izvalio
Staro 04.09.2005., 17:06   #21
Jelc
Super Moderators

Sve si mislim da ako HTV otkupi prava na skijanje-svi ljubitelji tog sporta se mogu lagano ustrijeliti...samo mi još fali Prasićko da mi do kraja ubije volju za gledanjem bilo čega na HTV-u.
Staro 04.09.2005., 17:22   #22
Gigi1
Premium
Moj komp

Prasićko je sad u banani, ali ga se sjecam od prije, kada je Hrvatska repka zgazila Dance na Europskom prvenstvu u engleskoj 96,kada je suker lobao šmajhela, prasicko je tada od srece i urnebesa razbio svoju novinarsku kabinu i susjednu opremu.lik je lomio sve oko sebe sam se culo trganje.uglavno prije se znao bas unjet u prijenos kadgod bi Hrvati igrali lik bi bio lud ko šiba.prije mi je bio puno bolji nego sad.
da se vratim na f1, svaka čast montoyi potpuno zasluženo, samo mi je zao sata kaj je napocetku morao 2 put u box.volim takve vozače poput sata zbog njih i gledam f1.
Staro 04.09.2005., 19:14   #23
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:

Neću ni pričati o tome da je najači inžinjer za aerodinamiku prošle sezone napustio Ferrari u prešao u konkurentsku momčad.
Nije tako, on jedan on inžinjera koji provodi zamisli Rorya Bryna, koji je glavna faca za aerodinamiku u propetom konjiću.
Staro 04.09.2005., 19:18   #24
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma ofako Mclaren ima najbolji bolid u F1 trenutno al to nista neznaci kad su im vozaci ono polu dobri...... efo sada kimi prazan bolid dvostruko jaci motor i nemoze proci pored slabasnog renaulta koji je pun puncat, Alonso je definitvno bolji vozac od njega i sa ono Kimi se izvrtio na stazi heh ae da gume okrivimo, ups ne nece ici Montoya je vozio sa totalno unistenom gumom 3puna kruga i nie se izvrtio,,,,

to sto gume odlaze motori odlaze nema veze sa srecom a to sa Kimi-u motori odlaze je jednostavno njegova greska on unistava bolid vozi do samih granica sa je nepotrebno,,,,

ali ova je utrka dokazala da je Alonso definitivno bolji vozac od Kimi-a drzo ga je iza sebe sa slabijim i tezim bolidom,

Schumaher pojma nema kada se treba borit na stazi Rubens je zakon i ono povlacenje u boks je izgleda samo da se Schui probije ispred njega

Kimi nie mogao proci Vilneva heh i odmah KIMI ima tezak bolid ono ovo ljevo desno mos mislit saubera da nemoze obic sa mclarenom smijesno

jedva cekam sljedecu sezonu kada se vrati dobri stari V8 i manualni mjenjac nema vise automatiziranog starta, gumba za borbu i tih fora,,,,, da bude sfe fino kao i prije samo vozacke vjestine odlucuju o tome tko ce kako zavrsiti utrku a ne Boks taktitke sitne razlike u gumama kap vise ili manje u spremniku goriva,,,,,,,

i za kraj heh ma bolje da sutim nesmijem ofdje pisat ono sa mislim on nasim itiotskim komentatorima koji vide samo "srebrene strijele" i "ledenog covjeka" uzbude se svaki puta kad ga vide na ekranu moroni,,,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 19:53   #25
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Originally posted by speedy-3
ma ofako Mclaren ima najbolji bolid u F1 trenutno al to nista neznaci kad su im vozaci ono polu dobri...... efo sada kimi prazan bolid dvostruko jaci motor i nemoze proci pored slabasnog renaulta koji je pun puncat, Alonso je definitvno bolji vozac od njega i sa ono Kimi se izvrtio na stazi heh ae da gume okrivimo, ups ne nece ici Montoya je vozio sa totalno unistenom gumom 3puna kruga i nie se izvrtio,,,,
Samo da se zna na pocetku-ja sam navijac propetog konjica,znaci isti mi je kurac dal ce pobjediti renault ili mclaren ali kaj je, je raikkonen fakat nema srece.Nadalje, lik bi danas mozda i pobjedio da nije trebao ici u boks mijenjat gumu.Nemoj govoriti da je alonso bolji-ne zaboravi da je renault prosle sezone odjebao pola sezone na istrazivanja i mjerenja tj. spremanja bolida za ovu sezonu-tako da su na pocetku ove sezone bili u prednosti nad ostalim momcadima i alonso je najveci dio pobjeda tj. bodova ostvario u prvom dijelu sezone-brojke ne lazu.mislim da bi razlika bila mnogo manja da raikkonen nema ogroman peh.

Citiraj:
to sto gume odlaze motori odlaze nema veze sa srecom a to sa Kimi-u motori odlaze je jednostavno njegova greska on unistava bolid vozi do samih granica sa je nepotrebno,,,,
po tome sato nebi zavrsio niti slobodne treninge a kamoli utrku posto smatram da on najvise napreze motor u f1.svaki vozac vozi maksimalno kolko mu u tom trenutku uvjeti dopustaju.

Citiraj:
jedva cekam sljedecu sezonu kada se vrati dobri stari V8 i manualni mjenjac nema vise automatiziranog starta, gumba za borbu i tih fora,,,,, da bude sfe fino kao i prije samo vozacke vjestine odlucuju o tome tko ce kako zavrsiti utrku a ne Boks taktitke sitne razlike u gumama kap vise ili manje u spremniku goriva,,,,,,,
[/B]
Slazem se 100%.Back to old school!
Staro 04.09.2005., 20:17   #26
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Gigi1
po tome sato nebi zavrsio niti slobodne treninge a kamoli utrku posto smatram da on najvise napreze motor u f1.svaki vozac vozi maksimalno kolko mu u tom trenutku uvjeti dopustaju.
Sato je kamikaza pa njega nemres uspoređivat
Sad za ozbiljno
Nema li svaki bolid limiter na broj okretaja koji se koristi pa stoga kad iz boksa kazu vrti motor na 18000o/min onda se on tako i vrti,makar i stil voznje utjece na to al ne i previse
a pratimo li malo povjest nije KImiju motor rikavo samo ove sezone nego i proslih al to nije bilo tolko izrazeno jer mclaren nije bio bas nesto
Cinjenica je da ovi u mclarenu previse forsaju Kimija a prvi u momcadi je sam ron dennis, dakle nije tu faktor sreca
Staro 04.09.2005., 20:21   #27
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Koji su komentatori kreteni, to je nevjerojatno
krug prije kraja, alonso kasni 5 sekundi i prikazano je da je 1-2s brži po krugu od montoye a ovaj komentator se dere iz petnih žila kako je utrka nevjerojatno neizvjesna i može li alonso stići montoyu
I naravno:"BRAVO FIZIKO; DOŠEL JE DO ČETVRTOG MJESTA!"
Srećom što postoji mute opcija
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2005., 21:44   #28
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Sato je kamikaza pa njega nemres uspoređivat
Sad za ozbiljno
Nema li svaki bolid limiter na broj okretaja koji se koristi pa stoga kad iz boksa kazu vrti motor na 18000o/min onda se on tako i vrti,makar i stil voznje utjece na to al ne i previse
Slazem se no to za Sata ne vrijedi, istina ove sezone je malo ˇmirnijiˇali pocetak prosle sezone prvih 7 utraka nije zavrsio, od tih 7 u 5 je spalio mašinu.Na kvalifikacijama prosle zezone ekipa neide preko 18300rpm dok ga je Sato derao na 19000rpm.Lik je lud i to je to. kamikaza!!! nadam se da ce ostati u f1 i sljedece sezone!!!
Staro 04.09.2005., 22:16   #29
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by Gigi1
Slazem se no to za Sata ne vrijedi, istina ove sezone je malo ˇmirnijiˇali pocetak prosle sezone prvih 7 utraka nije zavrsio, od tih 7 u 5 je spalio mašinu.Na kvalifikacijama prosle zezone ekipa neide preko 18300rpm dok ga je Sato derao na 19000rpm.Lik je lud i to je to. kamikaza!!! nadam se da ce ostati u f1 i sljedece sezone!!!
kad je pred 2 sezone (ispravite me ak grijesim) izletio i onak sa onim plahtama su ga okruzili ja sam mislio da je mrtav
Staro 05.09.2005., 00:38   #30
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:

ali ova je utrka dokazala da je Alonso definitivno bolji vozac od Kimi-a drzo ga je iza sebe sa slabijim i tezim bolidom,

Schumaher pojma nema kada se treba borit na stazi Rubens je zakon i ono povlacenje u boks je izgleda samo da se Schui probije ispred njega

Kimi nie mogao proci Vilneva heh i odmah KIMI ima tezak bolid ono ovo ljevo desno mos mislit saubera da nemoze obic sa mclarenom smijesno

i za kraj heh ma bolje da sutim nesmijem ofdje pisat ono sa mislim on nasim itiotskim komentatorima koji vide samo "srebrene strijele" i "ledenog covjeka" uzbude se svaki puta kad ga vide na ekranu moroni,,,,,
Kakave gluposti čovjek može nasrat da je to za ne vjerovat.

1.Polu-dobri vozači McLarena. da Fisiko je veliki genijalac naspram Montoyom.
2.nemože proć protiv Renaulta, pa trebalo mu je manje od jednog kruga da ga prođe. tako da buih prije rekao da ovaj nije imao snage pružit ikakav optor Fincu.
3.Kimmi je je bio na strategiji 1 zaustavljanja u boxu. Tako da je bio pun goriva.
4.Rubinjo je sam rekao da je vidio da nešto ne štima s bolidom, ispalo je da se guma probušila.
5.Ja sam Ferarrijeva, tako da me boli**** za Renault i Mclaren.
Ovo je objektivno mišljenje, potkrijepljeno nepobitnim činjenicama.Koje zna svatko tko imalo prati F1. A ako i ne prati. To sve može saznat i potvrdit s par klikova mišem i 5 minuta svog vremena.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno