|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Horoskop
najbolji ima večernji (od žutog tiska)... jel ko čita to uopće?:confused: meni se dosta puta potrefi, a malo praznovjernosti nikome ne smeta. ![]() btw. mogli bi napisat što ste po dotičnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i si siher baba? ![]() ja ih ne citam(osim kad mi dosadi nakon 2 sata buljenje u zid) ![]() a po njemu sam 1. vodenjak iliti 21.1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
18.11. ili najveći zavodnik (eh da ima više cura koje ovo čitaju:clap: ) čitaj škorpion. imam doma jednu lijepu knjigicu "Veliki Nostradamusov horoskop", jako zanimljivo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
kako jako: Strijelac - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. ![]() ![]()
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
OVo je me ubilo, vjerovatno nije rak po horoskopu no ipak RAK - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hehe , znao sam da sam slucaj za psihijatriju , sad imam i pismeni dokaz. Ribe - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ne čitam baš horoskop. Nekad se potrefi i meni s tim horoskopom ali ne vjerujem baš u to. Po horoskopu sam lav. Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge). To baš nije opis mene, ali ionak me horoskop ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Da utvrdimo gradivo ![]() Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() šta danas večernjak kaže? savjet dana za škorpiona? Btw. sky kaj si ti po horoskopu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Imaš mi DOB na profilu, ali ću ti pomoći : Blizanac Blizanci - glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja čitam horoskpoe kad nemam kaj drugo radit. Ali uopče ne vjerujem u njih jedino kad piše nešto loše onda se ipak malo pazim. Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
sve ste sam ne ŠUTLJIVI! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Ja sam valjda suprotnost jer ne čistim a kamoli da slažem robu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
potpisujem se ![]() nego di da stavim prijavu za cia-u ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Vaga - "...toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta." ![]()
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
riba ![]() al ne vjerujem u ove horoskope po novinama..to je sve previše općenito jednom mi je jedna cura radila natalnu kartu i ja sam ostala ![]() ima nešto u tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Netko čuo za Barum efekt? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Pravilo: Ne radi danas kaj možeš sutra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ajme... ![]() ma svi ti horoskopi po dnevnim novinama su bezveze... jedino cemu mozda malo vjerujem su one opce karakteristike znakova, tipa da su rakovi (ja ![]()
![]() |
#28 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |