![]() |
Horoskop
najbolji ima večernji (od žutog tiska)...
jel ko čita to uopće?:confused: meni se dosta puta potrefi, a malo praznovjernosti nikome ne smeta.:D btw. mogli bi napisat što ste po dotičnom.;) |
i si siher baba?:D
ja ih ne citam(osim kad mi dosadi nakon 2 sata buljenje u zid):D a po njemu sam 1. vodenjak iliti 21.1 |
Citiraj:
18.11. ili najveći zavodnik (eh da ima više cura koje ovo čitaju:clap: ) čitaj škorpion. imam doma jednu lijepu knjigicu "Veliki Nostradamusov horoskop", jako zanimljivo.:beer: |
http://www.klik.hr/vijesti/2005/03/14/0002001.html
Daj mi reci jel ti ovo pogodilo :D |
kako jako:
Strijelac - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. :D :D |
OVo je me ubilo, vjerovatno nije rak po horoskopu no ipak
RAK - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet. |
Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka.:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
|
Hehe , znao sam da sam slucaj za psihijatriju , sad imam i pismeni dokaz.
Ribe - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug. |
Ne čitam baš horoskop. Nekad se potrefi i meni s tim horoskopom ali ne vjerujem baš u to. Po horoskopu sam lav.
Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge). To baš nije opis mene, ali ionak me horoskop ne zanima. |
Da utvrdimo gradivo ;)
Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka. |
Citiraj:
šta danas večernjak kaže? savjet dana za škorpiona? Btw. sky kaj si ti po horoskopu? |
rofl,moja cura je vaga,a kaj pise za nju,ja sam se strgo ko isus:)trgam se i sad:)
|
Imaš mi DOB na profilu, ali ću ti pomoći : Blizanac
Blizanci - glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac. :D |
Ja čitam horoskpoe kad nemam kaj drugo radit. Ali uopče ne vjerujem u njih jedino kad piše nešto loše onda se ipak malo pazim.
Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge). |
Bik - samozadovoljne šutljive seronje, dosadni ko klub filatelista.
Uuuu, bemti, pokopalo me u samo jednoj rečenici.... :D :D :D |
Citiraj:
sve ste sam ne ŠUTLJIVI!:D |
Citiraj:
Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Ja sam valjda suprotnost jer ne čistim a kamoli da slažem robu:D |
MRKONJA mislio sam po horoskopu...
lol |
Citiraj:
potpisujem se :) nego di da stavim prijavu za cia-u :D |
Vaga - "...toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta." :D
|
riba :o
al ne vjerujem u ove horoskope po novinama..to je sve previše općenito jednom mi je jedna cura radila natalnu kartu i ja sam ostala :eek: a to je bilo više-manje na brzinu..da smo još dulje to analizirali, baš me zanima što bi još čula.. ima nešto u tome :p |
Netko čuo za Barum efekt? :)
|
a jel netko cuo za zagorski horoskop :D krepavao sam cijeli dan kada sam ga procitao.....link
|
Citiraj:
Pravilo: Ne radi danas kaj možeš sutra :D |
Jarac - pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ 'oprosti' ne postoji u njihovu rječniku. Prodali bi guzicu za društveni status. :D :D :D :D
|
Citiraj:
kužim što misliš, ali to nije bilo to ;) |
ajme...:eek:
ma svi ti horoskopi po dnevnim novinama su bezveze... jedino cemu mozda malo vjerujem su one opce karakteristike znakova, tipa da su rakovi (ja:)) jako osjetljivi i emotivni i tako to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
al ovo totalno pogada mene:D ad codijak:p pogada nas ha?:beer: |
Ne toliko koliko bi te pogodilo da ti kaže da je trudna i da je tvoje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |