|
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Bah, a htio je kupit moj proc ![]() Hvala bogu da mu nisam prodo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jebo mu ja mater ne voli me! budem još sutra isprobao sve... makar mislim da mi servis ne gine....... šmrc toliko o sreći i kompovima. kakva iskustva imate sa garancijom i servisom u ve-milu? ![]()
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
evo crko je mali. evo kak je to bilo: jučer oko podneva sam bio na net (na forumu) i slušao sam mjuzu (Winamp), odjednom komp počne ispuštat jednolični zvuk viskoe frekvencije, zamrzo se. lijepo ja restart al monitor se ne pali. par posvki nažalost nije pomoglo... ![]() nakon pojedninačnog skidanja komponenti, i vađenja baterije vidjeh jednu zanimljivu stvar a to je Num lock i ostala svijetla na tipkvnici se pale gase jako brzo. pošto sam imao prije istu situaciju zaključio sam da je to do proca, evo ispalo je da je! ![]() nažalosnija stvar je kaj sam ga imao 3 dana i kaj ni bio opterećen oko 5% kad je crko. ![]() bijatch:mad:
![]() |
#8 |
PCExpert Milicija
Datum registracije: Jul 2005
|
Pa jesi pratio temperaturu? mozda ti se je bila nesto digla na neki 90°C ![]()
![]() |
#10 |
PCExpert Milicija
Datum registracije: Jul 2005
|
Onda su ti podvalili proc...stavi ih na giljotinju ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
|
ma gle ja sam ga kupio na forumu sve 5, nikakvih problema, izvrtio sam pola programa koje imam doma i onda mi crkne kad niš ne radim. dajte ljudi jel neko ima iskustva sa servisom vemila? ![]()
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
da ja...dodem tam sa maticnom velim ne pali se...on menki kak se ne pali ja jednotavno ne reagira ni levo ni desno...ani meni dobro pogledat cemo...uzmi ua 3 dana mi dajnu novu ![]() a sto ej najgore...ja spalio bios i oba bridga ![]() os da se ja s tobom zaletim |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
-
Datum registracije: May 2005
|
Ak' ti proc nema fizickih ostecenja, a vjerojatno nema, dobijes novog 100%. Samo je pitanje imaju li 3000+ bartone, ako ne zemi nekog mobilca pod racun, ve-milov servis ti je fleksibilan i pravedan al zato zna biti spor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
za sporost znam (to je bilo davno al ipak) al sam mislio da su se ubrzali. imaju 3000+ e sad dal bi ja mogao tražit mobilca i da mi vrate ostatak love?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|