![]() |
Buljo skurio Bartona 3000+
Nakon dva i pol dana skurio bartona 3000+.
Sta drugo reci neko jao jao:beer: |
Bah, a htio je kupit moj proc :)
Hvala bogu da mu nisam prodo :D |
lol..
sa kojim naponom ga je hranio? |
Sto je najbolje radio mu je na 181 voltaza 1.7 Temp 45-50.
Kada mu je krepao bio je na netu i nes je pisao i odjedamput mu se komp zgasio.: hitthewa |
Ajde vi još jednom provjerite kaj se dogodilo :)
|
jebo mu ja mater ne voli me!
budem još sutra isprobao sve... makar mislim da mi servis ne gine....... šmrc toliko o sreći i kompovima. kakva iskustva imate sa garancijom i servisom u ve-milu?:rolleyes: |
evo crko je mali.
evo kak je to bilo: jučer oko podneva sam bio na net (na forumu) i slušao sam mjuzu (Winamp), odjednom komp počne ispuštat jednolični zvuk viskoe frekvencije, zamrzo se. lijepo ja restart al monitor se ne pali. par posvki nažalost nije pomoglo...:D nakon pojedninačnog skidanja komponenti, i vađenja baterije vidjeh jednu zanimljivu stvar a to je Num lock i ostala svijetla na tipkvnici se pale gase jako brzo. pošto sam imao prije istu situaciju zaključio sam da je to do proca, evo ispalo je da je!:fuming: nažalosnija stvar je kaj sam ga imao 3 dana i kaj ni bio opterećen oko 5% kad je crko.:rambo: bijatch:mad: |
Pa jesi pratio temperaturu? mozda ti se je bila nesto digla na neki 90°C :D
|
temp mi nije dolazila do 50 u idleu.:rolleyes:
|
Onda su ti podvalili proc...stavi ih na giljotinju :grrr: trebaš pomoč? :D
|
ma gle ja sam ga kupio na forumu sve 5, nikakvih problema, izvrtio sam pola programa koje imam doma i onda mi crkne kad niš ne radim.
dajte ljudi jel neko ima iskustva sa servisom vemila?:( |
da ja...dodem tam sa maticnom velim ne pali se...on menki kak se ne pali ja jednotavno ne reagira ni levo ni desno...ani meni dobro pogledat cemo...uzmi ua 3 dana mi dajnu novu:D
a sto ej najgore...ja spalio bios i oba bridga:D os da se ja s tobom zaletim |
može :D ponedjeljak, popodne?
al ja sad nisam kriv kaj je najbolje...:D |
Ak' ti proc nema fizickih ostecenja, a vjerojatno nema, dobijes novog 100%. Samo je pitanje imaju li 3000+ bartone, ako ne zemi nekog mobilca pod racun, ve-milov servis ti je fleksibilan i pravedan al zato zna biti spor :)
|
i ako nije promjenio boju oko podnozja ili negdje drugdje
|
Citiraj:
za sporost znam (to je bilo davno al ipak) al sam mislio da su se ubrzali. imaju 3000+ e sad dal bi ja mogao tražit mobilca i da mi vrate ostatak love? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |