|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dal mi je riknula DVD przilica?
Dal mi je riknula DVD przilica? Cita dvd-ove bez problema ali kod snimanja nastaje problem. Snimam u nerotu , kada odaberem sve i stisnem Burn izbaci mi sljedece: LITE-ON DVDRW LDW-811S Power calibration error Generation DVD high compatibility borders Generation DVD borders completed successfully Burn process failed at 8x (11.080KB/s) probao na razlicitim brzinama uvjek isto izbaci. Dal ima nade za spas ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Problem rijesen. Kada sam iskopcao cd-rw , dvd-rw je proradio (snima lijepo). Jos samo da skuzim sta se sa cim svađa . ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Stavi snimač na posebni kabao. Jesi li možda promijenio verziju nerija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Juce sam formatirao hard i stavio ponovno win xp pa mozda sam i nesto zeznuo , premda mi ne pada na pamet kaj? Glavno da nije przilica crkla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni uredno rade na istom kanalu. Pogledaj switcheve, jesi ih namjestio, master i slave... Iako, postoje prže koje se ne podnose. Jedino rješenje je da ih odvojiš svakog na svoj kanal.
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
meni lg cd-rw i benq dvd-rw nisu htjeli raditi zajedno nikako. a kad sam probao sam philips cd-rw onda je islo bez problema , benq na masteru a philips na slave . cudno su ti kompovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma bit je u tome da je meni sve lijepo radilo i nakon formatiranja su se lite-on dvd-rw i LG cd-rw poceli kaciti i nisu htjeli snimati ako su na istom kablu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|