![]() |
Dal mi je riknula DVD przilica?
Dal mi je riknula DVD przilica?
Cita dvd-ove bez problema ali kod snimanja nastaje problem. Snimam u nerotu , kada odaberem sve i stisnem Burn izbaci mi sljedece: LITE-ON DVDRW LDW-811S Power calibration error Generation DVD high compatibility borders Generation DVD borders completed successfully Burn process failed at 8x (11.080KB/s) probao na razlicitim brzinama uvjek isto izbaci. Dal ima nade za spas ? :( |
Problem rijesen. Kada sam iskopcao cd-rw , dvd-rw je proradio (snima lijepo). Jos samo da skuzim sta se sa cim svađa . :D
|
Stavi snimač na posebni kabao. Jesi li možda promijenio verziju nerija?
|
Citiraj:
Juce sam formatirao hard i stavio ponovno win xp pa mozda sam i nesto zeznuo , premda mi ne pada na pamet kaj? Glavno da nije przilica crkla |
Meni uredno rade na istom kanalu. Pogledaj switcheve, jesi ih namjestio, master i slave...
Iako, postoje prže koje se ne podnose. Jedino rješenje je da ih odvojiš svakog na svoj kanal. |
meni lg cd-rw i benq dvd-rw nisu htjeli raditi zajedno nikako. a kad sam probao sam philips cd-rw onda je islo bez problema , benq na masteru a philips na slave . cudno su ti kompovi
|
ma bit je u tome da je meni sve lijepo radilo i nakon formatiranja su se lite-on dvd-rw i LG cd-rw poceli kaciti i nisu htjeli snimati ako su na istom kablu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |